Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija KAKO NAREDITI DINAMIČNO HIPERPOVEZAVO!!!

KAKO NAREDITI DINAMIČNO HIPERPOVEZAVO!!!

Zanima me kako naredim hiperpovezave v wordovem dokumentu, in sicer naredila sem hiperpovezave, tako da je osnovni dokument povezan z 4 drugimi, sedaj pa moram ta dokument poslat po e-mailu, vendar, ko ga pošljem prejemnik ne more odpreti hiperpovezav, ker ne vem kako nastaviti poti, da bo lahko odpiral hiperpovezave? Nekdo mi je omenjal absolutne in relativne hiprpovezave vendar ne vem, kje se to nastavi? Ali moram poslat mapo jo zipat z vsemi dokumenti, ali samo osnovni dokument s hiperpovezavami?
prosim za hitro pomoč, KER JE ZELO NUJNO!

Prejemnik ne more odpreti hiperpovezav, ker na navedeni lokaciji nima ničesar, če si mu poslala le datoteko z vnesenimi hiperpovezavami.
Najbolje, da kreiraš novo mapo, vanjo pa želene datoteke. Nato pa kreiraš hiperpovezave v odprtem dokumentu v tej mapi. Če boš pošiljala zazipaj celotno mapo, saj mora prejemnik imeti vse datoteke, sicer se mu ne morejo odpret. Upam, da si me razumela.

Če prav razumem, moram najprej vse dokumente, ki bodo med seboj povezani, shraniti v eno mapo, nato v tej mapi naredim hiperpovezave med dokumenti, potem zazipam mapo in pošljem? Ali bo lahko potem prejemnik odprl hiperpovezave?
Se pravi absolutne in relativne hiperpovezave tukaj nimajo kak pomen?

Tako ja. Pošlji si za test najprej na svoj naslov, pa boš videla, ali je vse v redu.

OK hvala, bom probala jutri na šihtu, upam, da mi bo uspelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close