Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ne odpira mi strani na netu???

Ne odpira mi strani na netu???

Moj problem je, da ko se skusam povezat na doloceno stran mi napise “server not found”. Odpre mi jo enkrat, cez nekaj casa pa ne vec, odpira pa mi tudi samo dolocene strani npr. stran z podnapisi ali pa iskalnike kot je google vedno, 24.com pa samo vcasih, veliko vecino pa nikoli. Od 20 strani mi odpre 1. Glavni racunalnik imamo v dnevni sobi, moj pa je povezan nanj in tam deluje vse normalno.

Racunalnik sm priklopila tudi pri teti in je odprlo vse strani. Izklopila sm firewall pa ni pomagalo in res nevem kaj bi lahko bilo narobe, ker se na racunalnike ne spoznam prevec. To se mi dogaja ze kar nekaj casa. Hvala za odgovor!

Mogoče imate preslabo povezavo in ti strani z veliko kb pač ne more odpreti (bi ti odprlo po zelooo dolgem času, ampak med tem se že prekine)

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Kako misliš, preslabo povezavo. Imamo kabelski internet. Je mogoče, da je kje v glavnem računalniku, ki je v dnevni sobi določeno, kaj lahko odpiram in kaj ne? Je lahko tam kaj naštimano in ne vem? Hvala

Če nisi nič nastavitev spreminjala, potem prvo izbriši vse nepotrebne datoteke (Temporary Internet Files, Cookies…), naredi kakšen AntiSpy/Virus scan… Kako pa je povezan (preko routerja, žično/brezžično…)? Katere WIN imaš, imaš IE…?

Lp, Max

Povezava je preko mrežne kartice, imam win xp ter IE

Torej imaš povezana računalnika preko routerja (žično)… Če si že vse to naredila (scan, del. temp…) in še kar ne odpira vseh strani, poglej nastavitve na glavnem računalniku, če so enake kot na tvojem. Rekla si, da si izklopila firewall, katerega (od win, ali od kakšnega AV programa – probaj od AV)? Če imaš možnost priklopiti računalnik direkt na modem, probaj to in boš videla če takrat dela vse. Če, potem je narobe nastavljen router, če ne, pa nastavitve na tvojem računalniku. Aja, pa med tem časom, ko tebi ne odpira strani, kdo uporablja glavni računalnk (se kaj download-a)? Če, potem je tukaj problem, ker ti jemlje linijo. Lahko pa prav tako na tvojem računalniku teče kakšen P2P program (mula…) in ti zato počasneje odpira strani…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close