Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Hrošč, virus ali tehnična zadeva Mozille?????

Hrošč, virus ali tehnična zadeva Mozille?????

Mnogokrat, ko pišem elektronsko pismo, mi Mozilla enostavno zašteka. Velikokrat se mi to zgodi v trenutku, ko v elektronsko pismo vnašam zadnje popravke ali pa ko vnašam naslovnike elektronskega pisma. Elektronsko pošto pošiljam preko yahoo-ja. Če imam odprto več kot eno okno brskalnika (npr. da v enem oknu pišem email, v drugem pa gledam med over net), zablokirajo vsa okna in to tako, da vsebina oken, ki so bila v času, ko je mozilla zablokirala, “zadaj” (ni bila na zaslonu), izgine. Tudi orodna vrstica v teh oknih izgine. Na strani, kjer sem delal, ko mozila zašteka, pa ostane vse, vendar pa ne morem storiti nič drugega kot da okno zaprem in izgubim vse, kar sem napisal.

Ali mi lahko prosim poveste, če je to kakšen virus ali mogoče hrošč? Ali pa gre nemara za čisto tehnično zadevo Mozille, za katero jaz ne vem, ker ni nikjer navedena in me tudi nič ne opozori na to??? Sploh imam slabe izkušnje s temi microsoftovimi izdelki in z izdelki, ki lavfajo na microsoftovem operacijskem sistemu…

A uporabljaš Firefox?

Ne, Mozillo 1,5.

Poskusi, kako bi ti delal Firefox.

Kje dobim Firefox? Je zastonj?

Seveda.

Lahko snameš tudi angl. verzijo na osnovni strani, če ti bolj ustreza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close