Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija telekom ne dovoli priklopa T-2!!!!!

telekom ne dovoli priklopa T-2!!!!!

Hojla, stručkoti!

Po 3 mesecih čakanja na tako zaželjeni t-2 (sedaj polžji prrrr-piiiip-prrrrr… preko arnesa….) tam izvem, da je telekom dal NEGATIVNO na poizvedbo o možnosti priklopa t-2, češ da je “vključena aktivna omrežna oprema za večkratno izkoriščanje bakrene parice” oz. kot mi je frfra razložila, da imamo očitno v bloku uštimano tako “da je že preveč telefonov na eni parici?”?”??”?”?”?”?”

KVA HUDIČA NAJ BI TO POMENILO???? Lepo prosim za razlago, če je komu jasno.

Na t-2 so mi rekli, da tako na njihov net ne morem, čeprav smo v LJ in čisto blizu njihove centrale,

in da je – NORO!- edina rešitev to, da pri Telekomu naročim NOV, SVOJ TELEFON – in zanj plačam 20.000!!!!!!! A so normalni???

Se je še komu to primerilo in kako je rešil zadevo??? Je treba it pač k Siolu ali Telemachu ali kaj…..

PRosim, svetujte!!!!!

lp megi

Verjetno ni več prostora za tvoj priključek in moraš na novo kupiti…

Podoben problem sem imel tudi jaz. Goni jih u k….

Vprašaj na T-2, če se da dobiti tkim. razvezan dostop – kar v praksi pomeni, da T-2 pri T-1 naroči prosto parico in nanjo da svojo opremo. Tebe bi to prišlo 1000 sit dražje, ker hoče T-1 svoj lonček zraven, ampak bi pa vsaj imela.

Hoj, Janez!

A kej tazga zihr obstaja? za 1000 sit???

Zakaj mi pa te variante niso povedali na t-2???? Rekli so namreč, da rabim pri telekomu naročiti nov, svoj telefonski priključek (ne samo parico) in da to košta 20k sit!!!!!

lp megi

mogoče bo dražje 1000 sit/ mesec, in če misliš ostat vsaj dve leti bo verjetno cenejše če kupiš telefon, pa še za kasneje ti bo ostal.
Ali kaj

Normalno, da Telekomu ne diši, da SIOL izgublja naročnike. Še njihovi monterji kar pihajo, ko se vračajo po adsl modeme :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close