Najdi forum

…joj mene…

Pozdravček vsem!

Jaz sem tako slabe volje… e-mula mi noče in noče prenašat…jaz res ne vem, kaj je narobe…

…lahko kdo pomaga…

Hvala vsem dobrim dušam!

Lep preostanek dneva!

lp, Anaja

In kaj ti napiše… A ti nobene datoteke noče download-at? Si se probala povezati na kakšen drug strežnik? Mogoče imaš vklopljen kakšen Firewall… Probaj inštalirati novejšo verzijo Mule…

Lp, Max

Pozdravljeni Max!

Njaprej hvala za pomoč!

Naj povem da imam eMule 0,47a. Download-at mi noče nobene datoteke, pa tudi če čakam po cel teden. Ko kliknem “PRENESRI IZBRANO”, je pod “PRENOSOM” trak za določeno datoteko rdeč, hitrost je pa vseskozi 0B/sek. čez nekaj časa pa postane trak moder in na tem traku tudi piše da je hitrost 0 B/sek. naj povem, da je virov dovolj.
žal ne vem, kako se povežem na drug strežnik, ker tega ne obvladam. kje pa se pogleda, če imam vklopljen kakšen Firewall?

Se oproščam, ker težim s temi vprašanji!!!

Hvala vaš čas!

lp, Anaja

Za začetek nam povej, če imaš lastni priključek na internet ali pa si ga s kom deliš in ta nekdo upravlja s tem? Če je slednje, je morda kdo optimiziral izrabo internetnih kapacitet – tj. s tem, ko so tebe zablokirali, je začelo vsem ostalim hitreje delati 🙂

Pozdravljeni Janez!

Imate kar prav ja, nimam lastnega priključka, internet si delim. In kaj v takem primeru narediti?

Hvala za pomoč!

lp, Anaja

Poglej če uporabljaš kakšen Firewall ali pa kakšen AV, ki ga ima že vgrajenega… Verjetno pa uporabljaš router. Če, odpri porte v nastavitvah za router.

Lp, Max

Če ti kaj pomaga, pa še komu tudi? Glej čisto spodaj pod eMule:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close