Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija šumniki-yahoo, hotmail, gmail

šumniki-yahoo, hotmail, gmail

Lp

verjetno ze večkrat izpeta pesem vendar odgovora med starimi sporočili še zmeraj nisem našla zato vam raje pišem, upam da si bo kdo vzel čas in odpisal.
Torej moje vprašanje….kako je s šumniki pri pošiljanju pošte iz yahoo-ja hotmail-a ali gmail-a. Včasih mi gre- pri Hotmailu samo š in ž, č nikakor ne, pri yahoo-ju sploh ne,… Sem pa sedaj naredila poizkus in si iz gmaila poslala č, š in ž na hotmail in yahoo. Zanimivo yahoo je prvic v zgodovini odkar ga uporabljam vse tri izpisal hotmail pa nobenega. 🙁
In kako je gmail- izkušnje, preglednost, ali deluje (pogosto prezaseden?) in seveda ŠUMNIKI (se izpišejo v prejeti in poslani pošti)
Prosim za pomoč ker je včasih prav nerodno, ko nekomu pošljem kakšen “uraden” mail in ne izpiše šumnikov (sploh če so le ti v priimku prejemnika, kot se mi je to zgodilo danes)
Upam da sem bila koliko toliko jasna, ker je, kot sem uspela ugotovit, precej težko opisat tole nadlogo…

Hvala vsem,
jana

Z Gmailom zaenkrat ni nobenih težav, deluje hitro in zanesljivo. Omejitev pa je seveda velikost priponke in blokada pošiljanja programov (*.exe, *.com), katere moraš prej stisniti, npr. v zip ali rar datoteke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close