Najdi forum

nero, dvd+r, kapaciteta

Pozdrav!
Rada bi zapekla par filmov na dvd (4,7 GB) pa ne vem, katero opcijo naj nastavim v nero burning room. Na izbiro: DVD 8152 MB ali DVD 4483 MB. Ta drugo? A je možno, da mi en dvd šteka, ker je preveč podatkov gor? To se pravi, da je treba sam pazit, da ne gre čez rdečo črto? 🙂
Pa še nekaj: kako zaboga spremenim vrstni red v nbr?
Hvala

Izberi drugo opcijo, če imaš seveda navaden DVD in ne DL DVD.

Ne vem če ravno zaradi veliko podatkov šteka, lahko pa da je prišlo do kakšne napake pri snemanju in kdaj pa kdaj zašteka. Snemaj pri nižji hitrosti pa bo. Če boš šla čez rdečo črto, te bo Nero vprašal če hočeš OverBurn. Je pa res bolje, da ne delaš OverBurn-a, zaradi napak.

Vrsti red ti Nero sam naštima Od A do Ž. Lahko pa probaš z ukazom Arange by…

Lp, Max

Za overburn mora itak bit ta večji CD, na navadnega ne bo nič “over” zapekel.
Za ta večji DVD sicer še nisem slišala, lahko pa, da obstaja in sem jaz malo za luno 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ti lepo izberi prvo opcijo v Nerotu – torej DVD (ISO). Na en standardni DVD lahko shraniš 6 filmov povprečne velikosti ca. 700 MB. Torej, gre nanj nekaj malega manj podatkov, kot je na njem označeno.
Če boš to mejo presegla, itak ne moreš začeti snemanja, ker ti program javi, da je skupna velikost datotek prevelika.

OverBurn-a se lahko tudi na 700 MB, samo nastaviti moraš…

Nisi ravno za luno, obstaja pa, normalno. Zakaj pa imam dual layer pečice mousie? Le njihova cena še ne odtehta dvojne zmogljivosti. Ampak vse pada, tudi ti se bodo sčasoma morali poceniti. Al pa bomo pekli na tiste ‘modre’ po 50 GB naenkrat :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close