Najdi forum

antivirus-ne dela

Ojla!
Mene pa zanima, zakaj mi Norton noče updejtat. Kliknem Run Update, svoje naredi, vendar je na koncu kot da nič ne bi nardila.
KAJ NAJ NAREDIM?
Res da je letnik 2004, ampak je original.

Hjaaa … Potekel je. Saj ni moderno leta 2006 imeti program iz leta 2004. Treba je vsako leto zaslužiti, kar pomeni, vsako leto novo verzijo programa dat ven, da jo folk kupi in tako obogatiš.
Za tvojega predpotopnega nortona najbrž sploh ni več updatov …

Daj si inštaliraj kakšen free program. Najdeš ga pa, če pogledaš sosednji post, kjer je Klemenxx uslužno napisal linke do brezplačnih programov.
Aja, pa nortona prej dol flikni, ker ti itak nič ne nuca, če ne dela.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hvala za odgovor, no sej se mi je zdelo, da je norton res že predpotopni, ampk upala sm pa useen….

Kater program mi priporočate?

Jst uporabljam AntiVir … Zadovoljna, da bolj ne bi mogla biti. Seveda pa je lahko kdo drug drugačnega mnenja. Meni dela super.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Trend Micro ali NOD32.

Oj!
Tale Antivir sm že imela, pa mi je po enmu mescu nehal delat…no, vsaj men.

Antivir je eden boljših zastonjskih antivirusnih programov, prekaša pa tudi kakšnega plačljivega.

Da bi kar nehal delat je pa čudno…kaj pa je nehalo delat, program sam (je javil kako napako), update,…??

Drugače pa gre tudi moj glas Antiviru, če želiš plačati zanj, potem pa enega izmed Tajfunovih dveh (osebno raje TrendMicro)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close