Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ikone levo spodaj izginile

ikone levo spodaj izginile

Ja, točno tako. Spodaj levo ob startu so mi čez noč izginile vse ikone, ki sem jih imela – torej outlook express, IE ipd. Kako naj jih spravim spet tja??? Namreč, če dam za OE ustvari bližnjico, mi naredi OE(2), kar pa je čisto nesmiselno. Pa izginila mi je ikona za namizje, MP itd… Help!

klikni:

start
– nastavitve
– taskbar in start menu (nekaj takega piše:)
– daj kljukico – prikaži Hitri zagon

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

V spodnji vrstici z desnim gumbom klikni na Lastnosti in odkljukaj Prikaži ‘hitri’ zagon. So se ikonce pojavile? Gremo na pivo? 🙂

lp tajfun

Ikonce so se prikazale, hvala:)) Pivo pa mogoče res kdaj;)

Pa še eno vprašanje imam: kako si naj nastavim, da bi imela na namizju ikono Outlook Express – imam samo ta Microsoft Outlook, ki ga pa sploh ne uporabljam. Saj verjamem, čisto osnovna vprašanja za vas, ampak ostale ikone mi grejo na namizje, outlook pa noče:)

greš na start, vsi programi, microsoft outlook, desna tipka, kopiraj, zapri vse skupaj pojdi na namizje, desna tipka na miški in prilepi bližnjico in greš na laško

Pa vi ste zlati, hvala:*

Še bolj ste pa zlati, ker vam je všeč laško. Ja, laško je res zakon;) Bomo se pa enkrat res zmenili za eno poletno srečanje, če boste za.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close