Grem s kolesom okrog…
Pozdrafček!
Torej, kot že naslov pove, bom šla s kolesom malo okrog po naši prelepi deželici in me ne bo tri tedne nič doma…daleč od računalnika…
Problem: v tem času se mi bo moj poštni predal na arnesovem strežniku več kot zabasal….
Kako naj preusmerim pošto za te tri dedne iz x.y@guest.arnes.si na neki nov naslov na npr. abc@hotmail.com
Hvala za pomoč že vnaprej
LP
Senka
P.s.: Tudi vsem tu gori želim čim lepše dopustniške dni 😉
pa ravno pri arnesu imaš to lepo rešeno.
1. na njihovi strani se logiraj z uporabniškim imenom in geslom
2.izberi zavihek pošta
3. tukaj izberi nastavitve
4. čisto spodaj imaš rubriko nastavitve posredovanja sporočil
5. napiši e-mail adreso kamor hočeš, da se bodo stvari prenešale in če označiš spodaj še kljukico bodo sporočila ostala tudi pri arnesu.
Razumljivo?
Kam pa greš s kolesom?
Pozdrav!
Kam grem s kolesom?
To bo čista turistična ruta, čisto na kratko in v grobem pa bo to zgledalo takole: MB – Črna na Koroškem – po panoramski ceti v Logarsko dolino – čez Pavličevo sedlo in mejni prehod Jezersko do Kranja – Brezje – Bled – Bohinj – Bohinjska bistrica/Most na soči (z vlakom skozi predor) – skozi vipavsko dolino do Trsta – Portorož – skozi Hrpelje pri Kozini do Ilirske bistrice – Stari trg pri Ložu – Kočevska reka – Črnomelj – Straža pri Novem mestu – Grosuplje – Škofljica – Ljubljana
Štart: v soboto 14. 7. zjutraj
LP
Senka
P.s.: To ni čisto anti-čarunalniška tema, ker bom imela na kolesu kolesarski števec, ki je v bistvu čarunalnik 😉
Forum je zaprt za komentiranje.