Najdi forum

Real player – problem

Pozdrav vsem!

Imam probleme z real playerjem in Windows media playerjem. Pravzaprav ne vem… mogoče pa z računalnikom…

Kakorkoli, inštaliran je real player 10, Media player prav tako v10, pa če preverjam na njihovi domači strani, mi vrti vse OK. Gledam, slišim… b.p. Filmi s CD-jev OK, bedarije prek e-maila OK.

Ko pa hočem pogledat kaj na 24ur.com ali pa na rtvslo.si, pa se niti približno ne zgodi kaj :((

Kaj naj?

Imam XP, kompletni Norton, povezava je ADSL, na novo nič inštalirano…

Saj ni življenjsko nujno, jez pa me vseeno, grrrr

Hvala in LP!

Poskusi takole: odstrani RealPlayer in ga ponovno namesti – med namešanjem sam izberi, kaj želiš odpirati z njim, lahko da se sedaj privzet kak drug program ti tovrstnega predvajanja ne podpira.

Vrgla real player dol, pa potegnila z njihove strani novo verzijo in jo dala gor (OK, nisem se registrirala prek net-a za novosti, sem ostala pri privzetih nastavitvah), pa ni razlike :((

V živo lahko gledam, arhiva novic, ki so dostopne, pa ne…

Nastavljeno kot privzeti program, za gledanje vsega..

Namesto Real Player si namesti Real Alternative in potem bi stvari morale špilat.

Odstranila real player, real alternative je gor.

Nop, na 24ur.com ne laufa, na rtvslo neposreden prenos gre (je šel tudi prej), video na zahtevo njet, nič, zero…

Pa začuda sem še živa :))

Na 24 ur imajo asx video stream, tako da probaj še reinstal Windows media playerja (vsaj verzija 9)

Aja, s čim pa sploh brskaš po straneh?

IE 6.0, WIN XP

Windows media player V 10.

Pa še to… tudi v Outlook expressu se mi včasih, res samo včasih, zgodi, da mi kakega filmčka noče zavrteti, če pa ga shranim in odpiram iz mojih dokumentov, pa odpre brez problemov.

Čudne muhe ima ta moj mlinček :((

Pa namesti še enkrat WMP 10.

Lahko pa poskusiš še s kakim drugim bskalnikom, da vidimo če so morda samo kake nastavitve napačne.

WMP v 10 vržen dol, potegnjen ponovno z njihove strani ter inštaliran.

Pa WIN firewall imam izključen, Norton firewall sem zdaj tudi začasno izklopila.

Rtvslo neposreden prenos dela, arhiv ne, 24ur tudi ne.

Pošta direkt OK, iz mojih dokumentov OK.

Ravno IE ne bi metala dol, pa kaj drugega dajala gor, vprašanje, če bi moja mašinca preživela. Lažje jaz brez čvekarij.
Če smo včasih celo znali živet brez interneta in računalnikov…:))

LP!

@ Barca,

v varnostnih nastavitvah IE sta “Active scripting” in “ActiveX plugins” nastavljeni na “aktivirano”?

Internetne možnosti -> varnost -> raven po meri -> Net Framework – enable, kontrolniki in vtičniki ActiveX vse omogočeno, prenosi omogočeni, srednja raven varnosti.

tale Real Alternative sem tudi jaz namestil. na namizju imam sedaj ikono in ko jo zalaufam mi vedno znova ponuja možnost zaženi.
odpre pa mi programa ne, a sem kaj narobe naredil

Vrgla sem dol Norton-a (bi potekel čez par dni), namestila Bit-defender, odstranila VSE inštalirane kodeke, VSE ostale programe za gledanje filmov, DVD playerje… DELA !!!!!!!

LP!

Dokaz več, da se Norton pogosto ne obnese najbolje.

Nimam pojma, Nortona sem imela gor skoraj eno leto, pa je delalo?!

Ne vem, kaj je bilo krivo, ker jaz pametna sem vrgla vse dol naenkrat in nisem po vsaki odstranjeni stvari preverjala, če je bilo to to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close