Najdi forum

analogna kamera

Pozdravljeni;
Ponovno vas prosim za pomoč
Imam analogno videokamero.Kot vmesnik za prenos posnetega filma v PC sem si kupila WIN FAST škatlo (tako vsaj piše na njej).Povezala sem jo preko USB priključka z PC in videokamero.Vse je ˝delalo˝,ko sem imela še MILLENIUM.

Sedaj pa imam XP inštaliran in mi WIN Fast-a PC ne zazna.Kamere mi ne zazna ne Windows Movi Maker,ne Ulead (od Win fasta).Izpiše se mi,da ˝device not found˝. Sklepam,da mi manjka ˝USB device oz.kakšen gonilnik oz. driver˝????

Kaj naj neredim????
HVALA ZA POMOČ IN LEP POZDRAV

Pa si inštalirala driver-je za WinFast kartico?

Mislim da sem.Vložila sem CD,ki je bil priložen,tako da imam na ekranu Ulead video sistem.
Tudi ko sem Win fast priključila v Usb mi je računalnik zaznal novo strojno opremo.Nato pa sem šla pod Ulead ali pa sem poskusila tudi preko Movie Makerja pa mi ni zaznalo kamere.Izpisalo mi je,naj preverim,če je prav priključena.
KAJ PA ZDAJ NAJ NAREDIM??
HVALA IN LP

Katero kartico pa imaš? Pa si inštalirala prave gonilnike? Če imaš WinFast TV USB II (Deluxe), najdeš tukaj vse gonilnike in ostalo Poskusi še to, ko si priklopila kamero, naj bo ta ugasnjena, ko jo boš imela pa že priključeno, jo pa vklopi…

Lp, Max

Spoštovani g.Max:
za pomoč se vam najlepše zahvaljujem.
Uspelo je!!!!!!
LP

In spet smo vsi zadovoljni… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close