Najdi forum

DISKETNI POGON NE DELA

Prosim pomagajte mi, ko vstavim disketo (več) mi napiše da jo moram formatirat, ampak s tem izgubim vse podatke.A se da to kako pogledat zakaj ne dela. Moram pa eno disketo nujno odpret.
lp

Problem je najbrž v disketah, ki
– so stale pol leta v neki zaprašeni škatli
– so bile posnete, zbrisane, posnete, zbrisane, posnete, presnete, zbrisane … nihče se pa ni spomnil, da bi jih dal na en orenk Format in ScanDisk ali kaj takega
– so lepe, uporabne diskete, ki so potovale v torbici skupaj z mobitelom ali kaj takega …

Ali pa je res disketar hin in pač rabiš novega (preveriš tako, da probaš diskete odpreti na kakšnem drugem računalniku – če tam rata, je hin disketar, če ne rata, so hin diskete; v tem primeru mogoče lahko pomaga kakšen DiskRecovery program)

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Bi prej rekla, da je fuč disketa. To se je meni že parkrat zgodilo. Jim je pač ‘pretekel rok’. Ni mus, da so ravno zaprašene – moje niso bile – so bile pa staaare. Iz nekaterih mi je uspelo dobit dol tisto revščino, z drugih spet ne.

Naslednjič raje shrani podatke na CD ali pa na USB ključek. Disketam počasi bije zadnja ura in tudi veliko novejših računalnikov nima več disketne enote.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close