phpbb2, zasebna sporočila in galerija
Na mojem forumčku phpBB2 imajo nekateri uporabniki težave v zasebnih sporočilih:
1. nekaterim se /kljub pokljukani opciji/ ne pokaže vedno okence, ki opozarja na novo zasebno sporočilo
2. nekaterim se vsa sporočila /tako shranjena, poslana ali sprejeta/ samodejno brišejo, še predno so prebrana /v profilih teh članov ni opcije za to dejanje, pa se vseeno izvrši/
Uporabniki imajo različne OS in brkljalnike, ne najdem vzorca za težave.
Imam verzijo foruma phpBB 2.0.18. A ima morda kdo datoteko privmsg.php. ki dela OK – za preverit kaj je pri meni narobe?
Ali ima kdo pri roki kakšno delujočo in konkretno modifikacijo za phpBB forum /Attachment mod/ za galerijo slikc? Nekaj sem že poskušala, pa mi ne uspeva najbolje 🙁
phpBB2 je sicer krasen pogon za forum ampak včasih malo komplicira.
No najprej sporočilo o prispelem zasebnem: včasih ga zadušijo popup blockerji, dati ga morajo med izjeme, ki jih blocker pusti mimo. (v IE je to v internet options, security, popup-blocker settings, v firefoxu pod content, allowed sites)
Glede ostalega pa – vsekakor nadgradnja na 2.0.20 ne bo škodila.
Priponka je pripeta, kar se pa galerije tiče pa si morda oglej coppermine galerijo, dela na phpju in jo je lahko postaviti. Oglej si jo na moji spletni strani ( klik na “za tiste ki rišejo s srcem”)
Pa še to, phpBB2 se dostikrat lepše obnaša, ko pobrišeš piškotke.
Forum je zaprt za komentiranje.