Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija NE pošlje priponke..??!!!

NE pošlje priponke..??!!!

Pozrdravljeni!
Imam en ful velik problem… namreč… želim poslati mail z priponko prijateljici, da mi obdela seminarsko nalogo, ki je v priponki.
Vendar,,,, maila s priponko NE MOREM poslati! Provala sem z vseh mailov, kar jih imam, z bratovega maila,… ampak ne gre in ne gre! Če pa pošljem samo besedilo, brez priponke, pa pošlje.
Provala sem tudi tako, da sem celo seminarsko skopirala in jo prilepila v mail… kot da bi napisala besedilo, ampak prav tako noče poslati!
Jaz NUUUUJNO potrebujem obdelano to aseminarsko nalogo so jutri, vendar ne vem več kaj naj naredim. Se mi meša.
A bi vedela kdo kaj se dogaja??
HVALA ZA VSE ODGOVORE IN POMOČ!!!!!!!!!!

Koliko pa je velik ta file? A druge priponke pa lahko pošiljaš? s Katerega maila pa si pošiljala oziroma na kateri mail? Kaj pa ti napiše kot napako? Si probala ta file razdeliti na več delov (rar, zip…)?

Lp, Max

Enkrat meni tudi tega ni hotelo poslati, ker sem imela ime file z veliki črkami. Ko sem ga preimenovala z malimi, je pa šlo. Čudn, ampak resnično.

Težava je lahko nastala, ker lokalnemu antivirusu ni bila všeč priponka ali pa jo je zavrnil strežnik za el. pošto. Običajno je uporabnik opozorjen na to, ampak domnevam, da nisi tega razumela kot obvestilo o zavrnitvi priponke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close