Najdi forum

Kako se da rešit DVD?

Očitno nam je DVD recorder Yamada začel uničevati DVD-je, saj je zdaj že drugi po zadnjem dosnemavanju (s TV-ja) “postal” prazen. Tudi računalnik ga sploh ne prepozna – kot da ga ni v DVD enoti. Poskusila sem še s programom IsoBuster, ki sem ga našla na netu, pa tudi pravi, da je DVD blank. Je še kakšna možnost, da bo sinček lahko še kdaj pogledal risanke, ki smo jih posneli?
Hvala in lep dan!

Računalnik samodejno prepozna le RW DVD-je, katerih se na DVD rekorderju ne da zaključiti. Navadne DVD-je pa moramo na rekorderju zaključiti (dosnemavanje potem seveda ni več možno), nakar ga lahko pogledamo tudi na rač. DVD enoti.

A tako? Prej seveda nikoli nisem preverjala vsebine tako posnetih DVD-jev na računalniku. Zdaj pa, ko mi je DVD rekorder pokazal, da je DVD blank, sem poskušala še na računalniku. Pa je kakšna možnost, da rešim vsebino posnetega DVD-ja, če je za rekorder blank? Če ga na rekorderju zaključim (če ga bo sploh hotel, ko je pa “prazen”!), bi ga potem lahko na računalniku rešila s kakšnim programom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close