telemach-T2
Zdaj mi pa pocasi ze prekipeva.Internet imam preko kabelskega telemacha. Ne deluje mi ze cerka 14 dni-sramota. Vsak dan klicem tja in se kregam pa vsakic koncamo; ja gospa smo poslali mail tehnikom, poklicite ce do jutri ne bo vredu. GRRRR 11000 za tole sranje? Ze kar nekaj casa pa se vrti oglas o T2 za 3500. Kaksne izkusnje imate z njim? Kaksni problemi nastanejo, ce sploh nastanejo ce zelim prekiniti pogodbo s telemachom in grem k T2?
samo cimprej od telemacha… vse drugo je bolje
1)
kot student sem imel moznost subvencije od drzave, kjer so operaterji ponujali studentom polovicno narocnino, razen telamach mi je ponujal 500 sit popusta na njihov paket (drugega ponudnika zal takrat nismo imel)
2)
pri telemachu sem kar nekaj let placeval isto narocnino in sem sele od soseda izvedel, da so za nekaj casa novi cenejsi paketi. Jaz sem pa placeval se po starem sistemu, kljub temu da nisem bil pri njih vezan. Skratka pozabili so me obvestiti (to je njihova uradna verzija), poloznice so pa redno prihajale in tudi redno so me obvescali o vse prepogostih motnjah.
3)
takoj ko smo na Viču v Ljubljani dobili se ostale operaterje, sem se isti dan poslovil od Telemacha, naslednji dan pa ze prejel njihove nove znizane pakete, ki se vedno niso konkurencni. Pa tudi ce bi bili, ko jih j…, dost so me nategovali.
PS: Pri T2 ni vezave, to ze neki pove, da se ne bojijo konkurence.
“samo cimprej od telemacha… vse drugo je bolje”
Na področju Šiške kot njihov naročnik nisem imel do sedaj NEBENE težave..
pod 2:
Če si njihov (bil) naročnik, si ob položnici dobil tudi obvestilo o možnosti spremembe paketa (večja hitrost za nižjo ceno), glede na aktualnost se je o tem tako govorilo, kot pisalo.
Razkurjena:
Če imaš težave, kliči na tehnično pomoč vsak dan, sigurno se bodo odzvali.
Ne zagovarjam Telemacha ker imam z njim za sedaj v redu stanje, izhajam iz dejstva da je nekoga lahko obtožiti, opljuvati, težje pa kontra…
S T2 je takole: če dela, dela super, marsikaj pa odtehta nizko ceno. Če obdržiš telekomov telefon je surfanje 3500, televizija pa še 3000.
Res pa je, da se mi zdi TV malo slabši nadomestek kabla: Tv namreč gledaš lahko samo en program naenkrat saj se gleda preko posebnega priključka za tv (“amino”) s katerim “šaltaš” programe. To samo posebi ni kriza, je pa zoprno, če si recimo vajena gledati en program, drugega pa snemati.
TV se občasno, ampak res samo občasno zatakne, sicer pa v glavnem dela fino.
“Razkurjena: Če imaš težave, kliči na tehnično pomoč vsak dan, sigurno se bodo odzvali.”
Škoda časa, živcev in denarja. Zakaj bi se Razkurjena obremenjevala s podjetjem ala “telemach”, ko pa lahko elegantno zamenja operaterja, ki bo z veseljem samodejno porihtal zadeve.
Zaenkrat smo še vedno v demokraciji in svobodnemu gospodarstvu.
Forum je zaprt za komentiranje.