TV kartica – slab sprejem
Hellow!
Mam en problemček. Kupil sem namreč zunanjo tv kartico, priklopil, inštaliral, vse lepo in prav, ampak sprejem pa je grozen. Najde veliko programov, slike pa imajo slabo kvaliteto (meglena slika, črte med sliko, izredno slab sprejem, v glavnem, ne gre gledati). Probal pa sem na različnih priključkih kabelske televizije, ampak povsod ista zgodba.
Pregledal sem tut celotni software, nastavitve in help vse, ampak nič, slika je vedno slaba. Ker vsi, ki imajo tv kartice, imajo lepe slike, nič problemov, pri meni pa očitno ni tako.
Aja…kartica je nova, kupljena iz trgovine (Pinnacle PCTV100e). Kartica in vse ostalo (radio,…) deluje tako kot bi morala, razen kvaliteta slike.
Ne vem, kaj je narobe…ali je to kaj s kartico al so res še kje kakšne skrite nastavitve, ki jih nisem zasledil.
Bi lahko še kaj drugega bilo ali je vhod v kartico pokvarjen?
Hvala za odgovore.
Kabel je priključen čisto v redu, ker na istem kablu je bil priključen TV in je bla slika, kot se šika 🙂
Zato pa sem tudi priključil kabel na večih lokacijah (doma in drugod) in povsod je slika slaba. Smatram, da je tehnična težava, ampak nikoli se ne ve, kje so še skrite kakšne nastavitve. Žal jih js nisem našel, ker sem pregledal praktično vse in tudi celotno pomoč za kartico na netu, vendar še vedno ne deluje.
Btw…sem m. spola 🙂
Hvala vseeno…ampak v tem ni problem…je nekaj drugega…
lp
Forum je zaprt za komentiranje.