Najdi forum

težava z internetom

lep pozdrav!mam problem z internetom nemorem odpirat določenih podstrani kaj bi lahko to blo.aja pa javo mam inštalirano gor

Povej katere WIN uporabljaš, browser, imaš kakšen popupblocker inštaliran… Katere podstrani ti ne odpre?

Lp, Max

mam win xp nobenega blockera nimam,negre pa mi odpret npr.avto net modelov avtov,na strani b2 mine gre odpret kdaj so izpiti pa kakšen urnik mam(b2 je šola).

Verjetno uporabljaš IE browser… Najprej lahko izbrišeš vse nepotrebne datoteke (cookies, temp, temporary internet files). Poženi kakšen Antispy program… Kaj ti pa napiše, oziroma kaj se zgodi, ko ti ne odpre strani? A na izbereš najprej znamko in šele potem model in tip + iskanje, pa ti vseeno ne odpre?

Lp, Max

nič se ne zgodi,nemorem si modela avta izbrat,ker mi piše samo vsi modeli,bil na katero avto stran grem.

A ti dve strani se ti pa lepo odprejo:

Mislim pa da to ne bi smelo biti problem. Pojdi v IE v Tools –> Internet Options… –> Advanced in klikni na Restore Defaults…

Lp, Max

prva stran mi gre druga pa mi ne pokaže slike,pa niti v win-su nemorem iskat datotek,tam ko piše išči

Probaj funkcijo System Restore v WIN na takrat, ko ti je še delalo 🙂 Drugače pa na novo WIN 🙁

Lp, Max

Ravno na novo win nameščat pa res ni potrebno 🙂

Popay, poskusi takole..

V IE pojdi na menu Tools –> Internet Options, klikneš na jeziček Security, nato na Internet Web content zone in klikneš na gumb Custom Level…

Poiščeš Active scripting in Scripting of Java applets in pri obeh namalaš krogec pri Enable.

IE-ju nimam menu tools kaj še je lahko ki dugje?tam not je samo
CONNECTION WIZARD, JAVA ,MUI,PLUGINS,SIGNUP.tote datoteke so samo tu not

Kaj pa npr. Flash ?????

media flash misliš

zaj sem najdo vse to sem mel nareto pa še vedno ne gre

Kaj ko bi probal nastavitve IE dati na privzete ?

(orodja – internetne možnosti…)

sem že naredo pa ne gre

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close