Najdi forum

Pozdravljeni.
Prosim za pomoč.
Ko končam z brskanjem po internetu,internet prekinem.Nato hočem računalnik ugasniti,vendar ga po normalni poti ne morem,moram ga resetirati.Nato pa gre.Kaj naj naredim???
HVALA ZA POMOČ

p.s:
Hvala =klemexx ? = za inštalacijo skenerja

Morda bi bilo dobro, da malo bolj natančno opišeš svoj problem.
Ko izklopiš internet in greš na Shutdown se računalnik ne ugasne?
A druge stvari delujejo normalno?

Katere windowse imaš?
Kako se povezuješ na net? Kakšne vrste povezavo imaš, dial up modem, adsl? S katerim programom brskaš po spletu? Laufaš zraven še kakšne druge programe (mula, torrent,…,irc,icq,…)??

Pozdravljeni,
Imam XP.povezujem se preko telefonskega (navadnega ) priključka.
Z inerneta grem normalno =dol=,ko pa hočem ugasniti računalnik,(start,izklopi računalnik),mi pa ne gre.Ostale ikone mi delujejo normalno (npr.:Moji dokumenti).Ko pa računalnik resetiram in se mi ponovno zažene,vse deluje normalno.

Hvala za pomoč

Potem se verjetno “obesi” brskalnik, ali pa bolj verjetno gonilnik od modema. Sicer je čudno, da xpji ne znajo te obešanke ubit in se ugasnit. Do katere faze pa pride pri ugašanju?

Če se je to začelo pojavljati kar naenkrat, morda najprej poskusi obnovit sistem na čas, ko se to ni dogajalo )Start –> All Programs –> Accessories –> System Tools –> System Restore)

Poglej pod Event Viewer –> System če napiše kaj se dogaja… Lahko pa še pogledaš pod Task Manager –> Processes če kakšen program preveč laufa. Kateri modem pa imaš? Mogoče zamenjava gonilnikov…

Lp, Max

DOBER VEČER;
Internet,se mi je začel obešati od takrat,ko sem naredila dva uporabniška računa.Sedaj sem ta drug račun izbrisala,vendar se mi internet še vedno “obeša”– vendar ne stalno. (npr.:10 x na internet – od tega se 8 x obesi). Ali je kaj hudega,če ga resetiram?

Bom pa poskusila tudi preveriti to,kar ste mi svetovali.Samo komaj jutri – soboto,ker sem sedaj v službi.

Glede računalnika sem “samouk”,pa še starševske obveznosti opravljam zraven.

Hvala za pomoč

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close