Najdi forum

Igrice na laptopu

Imam HP Compaq nx8220, precej huda mašina, ni mi pa jasno, zakaj ni noče ne kaj preveč zahtevnih igric normalno delovati.

Do sedaj sem si samo dve naštimal, in sicer Fifa 06 in Splinter cell – Pandora tomorow (obe originalni).
Kaj je problem? Hitrost igrice (med igro) je zeloooo počasna, kot da bi vse bilo v slow motionu in vmes inserti extra hitro…..čudno, kot da ne bi bilo stabilno.

Zanima me se da to popraviti ali igrice preprosto niso primerni za prenosnike?

Configuracija:
-WIn XP, SP2
– Intel procesor 2.0 GHz
– RAM 1,0 GB
– Grafika Ati mobility raedon X600

Hvala za pomoč!

No, to so kar dokaj zahtevni igrici… Drugače pa probaj inštalirati najnovejše driver-je (). A ti v ozadju teče kakšen program? Lahko še spucaš računalnik pred Spay-i in virusi…

Lp, Max

Bom probal z driverji, drugače je računalnik nov.

Mi lahko poveš, a kar normalni driver za Ati 6.3 izberem, ali moram notebook wiit Ati?
Probal sem notebook with Ati, pa mi noče update naredit..,..

Ja, naloži si kar tele driver-je: Notebooks with ATI Graphics: pa bomo vidli kako bo šlo…

Lp, Max

Ne gre, mi napiše, da ne more instalirat.
A bi moral potem navaden driver za XP-je gor dat?

Sem šel na uradno HP stran, tam je bil pravi driver za grafično, sem ga inštaliral, vendar so še vedno isti problemi. Vse je slow motion.

Kaj bi lahko bilo narobe, kako se to popravi ali res preprosto laptopi niso za igrice?

Anybody?

Pa si prej stare driver-je izbrisal? Kaj pa druge igrice, delajo ok?

Lp, Max

Poglej, kako imaš naštimano varčevanje z energijo, lahko da prilagaja CPU power glede na stanje baterije in obremenitve.

Ne nisem, sem kar čez instaliral. Misliš da bi jih moral prej izbrisati?

Drugih nimam, no sicer imam dsj3, dela ok, samo to je “easy” igrica.

Tudi to sem preveril, mislim tako, da sem imel na kabel in brez, in ni bilo razlike.

Sicer se pa res spomnim, da mi je pri intalaciji pri spliter cellu napisal nekja o CPU…..not supported ali nekaj takega….kje se pa to sploh naštima?

Probaj res prej še stare izbrisati in potem nove na frišno inštalirati. Če imaš res ta procesor: Intel 2.0 GHz, potem naj ne bi bilo problema. Lahko pa pogledaš v BIOS-u, kako imaš vse to naštimano glede CPU-ja. (dej še enkrat inštaliraj igro in napiši kaj ti napiše glede CPU-ja). Pa ti res napiše CPU ali GPU…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close