Najdi forum

problem z outlook expres

Lep pozdrav vsem skupaj

Rabim vašo stokovno pomoč. Nagaja mi outlook ekspres. Program mi je najprej zablokiral, potem mi ni hotel prejemati mailov, pošiljala pa sem lahko, čez nekaj časa pa mi tudi pošiljati ni hotel, tudi starih mailov mi noče brisati.
Ali se da ta program – outlook exspres na novo naložiti ali kako drugače popraviti?

Imam pa windowse xp in office xp.

Hvala

LP

Prvo probaj spucati iz računala vso nepotrebno solato, kakšen Antispy-virus scan… in bomo potem videlu kakšen je rezultat.

Lp, Max

Jaz to šaro vsak dan pucam

Ptoblem je v tem, da mi v outlook expres ne dela v microsoft outlook pa mi dela!!!

ampak hvala za idejo .

LP

Tole bo malo težje. No, lahko še enkrat posnameš IE (ki že pač vsebuje OE) in vidš če je vse OK. Če pa to ne bo šlo, boš morala pa v registru spremeniš nastavitve za OE, nato resetirati računalnik in inštalirati…

Se pravi, tole spremeni v registru (Start –> Run –> regedit):

Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{44BBA840-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}
Modify/Create the Value Data Type(s) and Value Name(s) as detailed below.
Data Type: DWORD // Value Name: IsInstalled
Setting for Value Data: [Change the Value from 1 to 0]
Exit Registry

Ko boš resetirala računalnik, ponovno inštaliraj IE oziroma OE, ki ga dobiš tukaj:

Če ti slučajno ne bo hotlo inštalirati (zaradi novejše različice), napiši v Run ukaz: cmd in pojdi v direktorij kjer ti je prej download-alo IE6 in napiši ie6setup.exe /Q

Lp, Max

Hvala za tako obširno pomoč, ampak tole je zame preveč zapleteno, toliko se pa ne spoznam na računalnike.

Hvala vseeno

lp

Če greš korak za korakom, bo šlo vse OK. Kje se ti pa vstavi?

Lp, Max

Če imaš v mapah za prejeto in poslano pošto veliko pošte, morda z večjimi priponkami (pps, filmi, slike…), je treba vedeti, da je velikost vseh teh datotek v Outlook Expressu omejena. Lahko je to eden od razlogov, da ne moreš več prejemat in pošiljat pošte.

Ja res je da imam kar veliko pošte ampak sem jo že zbrisala pa tudi še ni nič bolje. Sedaj sicer uporabljam microsoft outlook ampak mi je veliko boljši express.

ja vstavi se mi že tam, ko je treba it v register. Toliko se ne spoznam na računalnike, zato se bojim da bom nekaj narobe naredila in bo vse skup šlo v maloro. Enkrat mi je že komplet vse crknilo. Zato se sama ne upam početi kaj takega. Bom mogla enga stokovnjaka poklicat da mi tole zrihta.

Vseeno hvala za pomoč

Marjan@

Men outlook spet dela – juhu
sem pobrisala vse maile in sem strnila mape hvala za nasvet.

lp

marjanc@

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close