Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija A se sploh da kaj rešit tole?

A se sploh da kaj rešit tole?

Štiri dni, štiri dni, štiri dni sem delala prezentacijo za predavanje naslednjo soboto. In mi je uspelo zadevo shranit v skoraj čisto ničlo.

Včeraj mi je SPET nagajal Outlook in so se mi Winsi (XP ANG) obesili. Seveda je bil ob tem odprt Power Point in v njemu moja čudovita, barvita, polna slik in oblikovanega besedila prezentacija.

Ko me je po vzpostavitvi sistema nazaj računalnik vprašal, če želim shranit datoteko v PP ki sem jo delala, sem seveda rekla da ja in potrdila ponujeno ime. A nisem dobro pogledala, in sem pod istim imenom kot je prezentacija, shranila ponujeno MATRICO in jo butara shranila kot prezentacijo. Ki je le list z določeno barvo, logom in obliko pisave! Pišuka Poldi!

Za nameček sem včeraj zvečer, ker se mi je (NOV!) računalnik obešal, pognala vse AdAware, F-secure, spucala KOŠ in čez noč dala defragmentirat disk, zjutraj sem pa še spucala piškotke in temporary files. Zdaj pa ne najdem niti SLEDOV te moje čudovite prezentacije.

A naj se kar zjokam, a se da še kaj naredit?

Hirkani

Ja, če si res izbrisala TEMP datoteke, potem je res malo verjetno da prideš nazaj do svoje naloge. Če imaš vključeno funkcijo AutoSave v PP, pa poglej v C:\Documents and Settings\XXX\My Documents\ če je še tam kaj shranjeno… Lahko pa probaš še kakšen search diska za PP datoteke, če se je slučajno še kam drugam kaj shranilo.

Lahko pa še probaš tale program: Recover My Files, če se da res kaj najti…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close