Najdi forum

VirtualClone drive(E)

Mene pa zanima, kaj je to? Zakaj ga naj uporabljam? Ko dam na lastnosti, mi pokaže, da je zasede celi( modra barva) -zraven pa piše 0%.
Prosim za kakšen nasvet.

Hvala

To je navidezna cd/dvd enota. Navidezna zato, ker te enote fizično nimaš v računalniku, ustvarjena je programsko, verjetno ob instalaciji kakega CloneCD ali Clone DVD. Enota se obnaša kot pravi cd/dvd, nanjo pa lahko pripneš slike cd/dvdjev (iso, bin, img,…)

Kako misliš da lahko nanjo pripnem slike…? A je možno, da se mi samo kaj nalaga na ta disk? Ker kot pravim, je krog zasedenosti ves moder- poln, sicer piše 0%. Kako bi pa naprimer lahko pripela ali shranila kaj tuki gor?
Prosim za nasvet

Hvala

Slike (image) cdja ali dvdja, ne tiste slike, ki jih slikaš z digitalcem 🙂
Slika cdja je identična kopija cdja, ki jo shraniš v datoteko (iso, img, bin, nrg,…). To sliko(datoteko) lahko zapečeš nazaj na cd (burn image) ali pa jo mountaš v virtual pogon. Tako lahko tak cd uporabljaš identično kot če bi ga dejansko zapekla na plošček.

Na ta disk ne moreš nalagat in shranit nič. Če nimaš mountane nobene slike, potem se obnaša kot prazen cd (ne tisti prazen, na katerega lahko kaj posnameš, ampak posnet, prazen, zaključen), zato je na njem 0 bytov, zaseden pa je 100% (ker pač ne moreš nič nanj zapisat)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close