Najdi forum

Win Xp Home editions, slovenska nadgradnja, škatla stara 2 meseca. Sistem varovan z Bitdefenderjem, zraven še Ad- aware ter Microsoftov Antyspyware.
Nekje vsake 30 – 45 minut mi javlja poročilo o napaki (ali jo pošlje ali ne), in sicer omenja stvar ld1E68.tmp, pa ld3DB.tmp …….
Kaj bi to znalo biti? Kaj v zvezi temporary files?

Izbriši vse datoteke v Temp direktoriju oziroma vse nepotrebne datoteke. Če ti jih ne bo pustilo izbrisati vseh, to naredi v varnem načinu… Mogoče bo to rešilo problem. Lahko da si nepravilno inštaliral kakšen program in se je nekaj zalomilo…

Lp, Max

Izključi možnost opozarjanja na napake.

Vprašanje iz prvega razreda računalniške šole: kje pa izključiš to možnost?

Moti me , ko iz daljave gledam kakšen film na dvd, pa se ta hudič prikaže gor…. in treba vstati, se sprehoditi,….

Hja, tkole kišta vsaj skrbi za tvojo rekreacijo 🙂

Če ti javlja tisti Send/Don’t send potem se očitno nek program “usuva”. Ker mene osebno zanima, kaj se dogaja z mojim računalom, programi pa se načeloma naj nebi usuvali, jaz ne bi kar izklopil tega, ampak raje poiskal vzrok zakaj nekaj ne deluje pravilno. Konec koncev gre lahko za kako zlonamerno kodo (te vrste “programov” se še prav posebej rade usuvajo).

Napiši malo bolj natančno kaj točno napiše, ali pa naredi print screen in pripopaj slikco.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close