Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Računalnik okužen s ptičjo gripo

Računalnik okužen s ptičjo gripo

Občutek imam, da je moj računalnik dobil virus ptičje gripe, ki ga moj protivirusni program ni prepoznal… Kurzor od miške mi včasih kar nekam skoči, in to zlasti takrat, ko želim premakniti del besedila, ipd…

Pa še ves Tamiflu so razgrabil…šment :))

Sicer pa kar brez panike, če je miš mehanska(tista na kolešček), potem se je verjetno nabrala umazanija, poskusi jo odpret in spucat. Če je miš optična(tista ki sveti kot novoletna jelka), potem zna biti problem v podlagi.
Poskusi zamenjat podlago, da vsebuje čim manj barve, s katero sveti dioda (ponavadi rdeča).

Če ni nič od tega in če je bila miš poceni, potem pač kaže znake utrujenosti in bo treba verjetno reskirat novega jurja za novo miš.

Za vsak slučaj pa seveda ne škodi, da računalo pregledaš še z dobrim posodobljenim antivirusnim programom, npr in kakim antispy programom (SpyBot, Adware,..)

Miš utrujena po treh mesecih in pol uporabe? Daj ga no srat!

In od kje za boga naj jaz vem, da je miš stara 3 mesece??
Sicer pa zakaj sploh sprašuješ stvari, če si očitno sam zadosti pameten?

Zgolj v vednost pa tole : nekatere poceni noname miši se začnejo čudno obnašat že precej prej kot pa v 3 mesecih.

Ja, nekako prvi dan uporabe…Ampak enim je lažje vsake nekaj mesecev dat jurja kot enkrat šest ali sedem in bi bil potem mir.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close