Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kje kupiti refill za tiskalnik

kje kupiti refill za tiskalnik

Imam tiskalnik Cannon i850 in mi je zmanjkalo črne barve. (Barve polnim s pomočjo injekcije, ni navadna kartuša).Prosila bi, če bi lahko kdo pove, kje se da kupiti posebej samo črno barvo, ker povsod prodajajo samo v kompletu.
Najlepša hvala za nasvet in lepo se imejte!

Ne vem, zakaj se ukvarjaš z polnjenjem, če lahko dobiš polne kartuče za majhen denar. Ne vem od kod si, če pa imeš kje blizu trgovino Jager lahko dobiš recimo črno kartušo nemškega podjetja KMP za 699 sit, barvna je nekoliko dražja. Mislim, da če kupiš obe, ne staneta veš kot 1700 sit.
Jaz jih uporabljam za pixmo 2000 in nimam težav. Kvaliteten print in solidno polnjenje.
Pa tudi drugje se kaj ugodnega dobi.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Najboljšo kakovost najdeš tu:
Liter pride cca 16.000 SIT.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, najlepša hvala za tole informacijo! To je tisto kar iščem že 100 let.

Kdor to preizkusi hitro dojame, kako so ga prej nategovali pri ceni kartuš…Najcenejši pa so tukaj:

Cene za liter črnila ( barvnega ali črnega ):
– 12.000 sit + ddv ( pri naročilu en liter )
– 10.000 sit + ddv ( pri naročilu 5 ali več litrov )

Pa veselo tiskanje! Zdaj nalivam tudi Canona iP 4200, ki ima uradno blokado, ki pa se jo da obiti s 5 sekundnim pritiskom na srednji gumb.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, katerega mi torej svetuješ? Kakšna je razlika v kakovosti obeh ponudnikov, ki jih priporočaš? Namreč na crnila.net 1 dl črne barve stane 5.990 sit, pri dobratrgovina.com pa 1 dl črne barve stane 2.800 sit. Zakaj tolikšna razlika? Kaj se bolj splača?

Če ne tiskaš fotografij vzami cenejšega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close