Prenosnik
Hoj.
Malo več kot mesec dni imamo prenosnika Compaq nx6125. Zadeva nam pridno dela in smo z njim zadovoljni. Morda bi si človek želel nekoliko boljše kotne vidljivosti zaslona, a glede na cenovni rang se nimamo kaj pritoževati. Moti pa me ena zadeva, za katero pa ni kriv prenosnik sam oziroma samo posredno. Namreč, ti tečni in butasti WIN XP non stop javljajo v desnem območju opravilne vrstice v obliki oblačkov status posameznih komponent kot naprimer, da brezžično omrežje ni na voljo, da je bluetooth izklopljen ter podobne zadeve. To mi gre že do skrajnosti na živce. Dogaja se predvsem takrat, ko se mašinca zažene. Prej je bilo še huje, ko je isto javljal še za omrežje, a sem našel možnost izklopa teh oblačkov, a žal samo za stanje omrežja medtem ko pa za ostalo pa ne.
A mogoče obstaja kje v samih windowsih kaka varianta za prilagajanje oz. izklop teh oblačkov?
Drugo. Bit defender ws NOD32 …
Kdo je boljši?
Tretje: Svetujte mi enega dobrega antispamerja. Dokaj zadovoljen sem bil z norton antispamom 2004, a glede na to, da mi je precej upočasnil nalaganje sistema, ga ne bom uporabljal več. Bit defender je tukaj popolnoma zanič.
Četrto: Slab glas se drži TRONOTE prenosnikov. Kaj pa te tazadnje nove revizije, ki jih ponujajo v intersparu?
Hvala vsakemu posebej vnaprej, ki se mi je ljubilo brat tole, še posebej pa tisti, ki bojo prispevali kako svoje nesebično mnenje.
Glede javljanja za brezžično omrežje lahko to v nastavitvah nastaviš da ti neha javljati. Malo se poigraj z nastavitvami…
BitDefender vs NOD32: Nobeden in oba. Pač probaj oba imeti nekaj časa inštalirana in boš videl kdo ti ustreza oziroma kdo najde več nesnage. Recimo, prvo inštaliraj prvega in čez nekaj časa naredi scan s kakšnim drugim On-line scan-erjem in boš videl kaj najde več oziroma manj. Isto naredi z drugim.
Tukaj najdeš veliko Antispam programov: Eden od njih je tudi Spamihilator, ki je kar učinkovit.
Špar ti odsvetujem, ali pač…
Lp, Max
Forum je zaprt za komentiranje.