Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Težave s pošiljanjem na forum

Težave s pošiljanjem na forum

Ne vem, če ima še kdo drug take težave, a zdaj se mi je že parkrat zgodilo, da na (zgleda da katerikoli) forum v sklopu med.over.net ne morem postati sporočil. Odpiranje foruma sicer deluje normalno in s pričakovano hitrostjo,
postanje pa se dobesedno obesi in čaka……

Poskusil sem v Internet Explorerju in v Firefox-u s podobnimi rezultati. v primerih, ko postanje “zagrabi”, se to zgodi takoj, sicer pa le čaka in čaka,
dokler ne pride do time-outa.

Doma je sicer postavljena mreža za NAT routerjem, vendar to ne more biti težava, ker sem poskusil tudi z DMZjem na enemu od računalnikov in testno zamenjavo routerja (Linksys in Level 1). Naj še omenim, da sicer ni težav s povezavo v Internet, očitno pa zgleda tudi, da nekaterim v času, ko postati ni možno, forum le deluje (sodeč po času ob sporočilih).

Ima kdo kakšen predlog kaj bi lahko bilo narobe ?

Kdaj se ti pa to dogaja ??
Osebno mislim da imaš probleme z piškotki (cookies), tako da malce
poglej, ali nimaš mogoče na računalu/routerju zaprt dostop..

Kaj pa če router izključiš in poizkusiš direktno ??

Kaj pa na ostalih spletnih straneh (ki niso v sklopu med-over.net-a ??) ti deluje ??

pa še mogoče začasne internet datoteke pobriši..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Jaz imam prav tak problem, če hočem poslati pošto iz službe. Ne gre za piškotke ali podobne dobrote, saj se ne da pošiljat iz nobenega PCja. Bo že kakšna čudna zaščitna nastavitev kriva.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

ja pa glih ti s’es oglasu..
Ali ti pa pošiljanje drugje dela ??
npr. preko moje spletne strani, tam ko imam opcijo Pošlji sporočilo ?? – ti gre,
no ja poizkusi ??

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close