Particije naknadno
Pozdrav!
Torej imam novi prenosnik, kar že veste :-)))))))
Problem: OS je že bil naložen, in disk ni razdeljen na particije, jaz pa bi želela imeti vsaj dve in ne eno samo particijo.
Ali je edina rešitev da namerno zrušim sistem (formatiranje) in naredim dve (tri) particiji in potem vse nazaj gor, ali pač morda gre tudi drugače???
Je možno delati particije NAKNADNO???? Pač na tistem delu diska, ki še ni zaseden s podatki.
Če ja – KAKO????
Upam, da ni vprašanje preveč blond.-))))))))
LP
Senka
P.s.: Tole gre že z novega…….upam, da se čutijo vibracije :-)))))))
Pozdravček!
Ima mogoče “slučajno” kdo doma klon PartitionMagic?
Naj mi piše na zgornji e-mail!
Saj veste, kaj mislim….bi bila zelo hvaležna….će pomislim, kaj vse človeka čaka, ko formatira trdovje; ups, po prof. Toporišiču:-))))))))))
Vsi originalni CD-ji sistema in driverjev z bodyguardy so pri meni, tako, da ni blem tudi glede formatiranja, pa kljub temu….
Ah, upanje umre zadnje!!!
LP
Senka
Jaz sem s Pertition magic spreminjal velikost particij z naloženimi winsi, eni sem vzel prostor in ga dodal drugi ,na obeh so bili naloženi win, precej tvegano početje, kako se stvari odvijajo se bere v temi Težave z Windowsi zgoraj.
S tem programom sem že vzel particiji z winsi prostor in naredil novo particijo, pri tem nisem imel nobenih težav, tako, da novo particijo po mojem lahko mirno narediš. Je pa dobro pred tem početjem particijo dobro defragmentirat.
Forum je zaprt za komentiranje.