Najdi forum

Wireless router NETGEAR

Pozdravljeni!

Nabavila sem wireless router NETGEAR, zdaj pa imam problem z inštalacijo. Ko je prikloplen z notesnikom dela, ko se oddaljim stran, pa ne več. Neke nastavitve za wireless sem nastavila, me pa moti, da notesnik poleg mojega omrežja najde še enega, ki je zavarovan s ključavnico, moje pa ne. Kje in kako naj zrihtam tako, da bo delalo, in da sosed ne bo mogel “krasti”. Sem prej laik kot poznavalec, zato prosim za bolj podrobna navodila.

HVALA!!!!

Netgear ima več vrst routerjev, ne samo enega, bo potrebna kar točna
oznaka, če želiš natančnejši odgovor..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Torej, WGR614 – čas za namestitev približno 20 minut, he, he.

ok torej če ti dela – pa tudi v redu.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ne ne dela, oz mi dela, če izberem conect – one time. Pa še to brez ključavnice.

LP

Mam ravno tega. Evo najprej prva dva posnetka ekrana,

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Hvala ti, bom probala po tvojem vzorcu, pa se zopet javim.

MAlce slabo sem prebral vprašanje. Ti bi kontracepcijo!!
ZA zaščito je za normalno sosedsko zaščito dovolj kontrola MAC številke.
(gl. prilogi)
Tisto, kar je prečrtano so moje štiri MAC številke mrežnih kartic. Mislim, da se v slovenščini reče Fizični naslov, dobiš pa ga v podrobnih lastnostih povezave.
Ostala omrežja boš seveda še vedno videla in naj te ne motijo. Drugi bodo videli tvojega mogoče brez ključavnice (moje nastavitve namreč niso tako “hude” saj svoje omrežje še jaz komaj lovim) ne bodo pa se mogli prijavit, ker nimajo prave MAC št.
OK, da ne bom prepameten, kao 100% varnost pa to : da se vse, ampak osnovna zaščita pa je. Če ti kdo krade lahko pogledaš v routerju pod Atacched devices.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close