Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija email account-kako ga naštimat

email account-kako ga naštimat

Pozdrav.
Nisem nek računalniški “mojster”, zato se obračam na vas s prošnjo, da mi razložite, tako kot petletnemu otroku, kako naj si naštimam email account.
Ne vem če je to kaj pomembno, elektronski naslov imam na gmailu.

Če še rabite kak podatek mi povejte.
Hvala za pomoč.

Praviš, da imaš e-naslov na Gmailu? Kakšen poštni račun torej želiš? Še kje drugje? Morda uporabo Gmaila v Outlooku ali OutlookExpressu?

Ja ja, točno to. Uporabo v Outlooku oziroma v OutlookExpressu.
Neki sem že probavala naštimat, pa mi ne gre.
Sam OutlookExpress imam naštiman na računalniku, sam tist postopek, da bi stvar delovala mi ne gre.

Hvala!

Bom kar uskoču…

Odpri OE, pojdi v Tools –> Accounts… –> na desni strani klikni na Add Mail… –> vpiši tvoje ime, ki naj bi se pokazalo na mailu ki ga boš poslala –> vpiši tvoj pravi email naslov –> če boš imela preko POP3, tukaj vpiši naslov strežnika za POP3 in SMTP –> vpiši uporabniško ime in geslo –> in FINISH…

To je to. So pa potem še kakšne malenkosti v nastavitvah za tvoj mail račun. Bomo to potem reševali, če bodo kakšne težave 😉

Lp, Max

POP dostop imas tudi preko gmaila, pa se vec prostora je 🙂
Povezava za nastavitev outlook postnega odjemalca :

http://racunalnistvo.siol.net/novice/rac_clanek.asp?page_id=9&article_id=2904112922064335

Lep dan !!

POP dostop imas tudi preko gmaila, pa se vec prostora je 🙂
Povezava za nastavitev outlook postnega odjemalca :

http://racunalnistvo.siol.net/novice/rac_clanek.asp?page_id=9&article_id=2904112922064335

Lep dan !!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Klemenxx, zakaj ne dela aktiven link?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pa res ne, ali pač…

Lp, Max

Aha, je zrihtal…

Zato, ker si imel presledek na koncu vrstice in sem se moral mučiti
da sem popravil link – prav žejen sem postal :)))))

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hja, do Lent festivala je še daleč….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close