Najdi forum

Težave z Norton 2005

Živjo
Ali mi lahko kdo da kakšen nasvet. Namreč non stop se mi vklaplja Security Alert. Spodaj imam možnost Permit ali Block, pa kar koli dam se mi spet pojavlja to opozorilno okno na monitorju. Ker nisem vedela kaj narest, sem Nortona kar izklopila (desni klik miške in Disable Auto protect), pa se mi še vedno vklaplja opozorilno okno vsakih 15 sekund. Kaj naj naredim, ker je to tko moteče da ne morem praktično nič delat na računalniku. To se mi dogaja enih 14 dni.

Prosim za pomoč.

Menjaj AV s kakšnim drugim, ali pa z Norton 2006 🙂 No, drugače pa probaj odinštalirati Nortona in ga ponovno inštalirati. Mislim, da bi morala neke nastavitve popravit pa bi bilo mir. Ta Permit/Block ti verjetno javlja zato, ker se ti zaganja nek program preko interneta ali brez in te vpraša, ali ga hočeš blokirati ali pa dovoliti. Če veš da “program” ni nevaren za tvoj računalnik, daš lahko Permit, če ne pa Block.

Lp, Max

Poleg permit in block mora biti še kakšna kljukica ali kaj podobnega, ki omogoča, da se izbrano dejanje “obdrži” tudi za prihodnje.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ja saj kakšna kljukica bi morala bit ker ne glede na to al dam permit al block se spet pojavi v roku 10 sekund. In je neznosno že ratal

A Nortona 2006 lahko potegnem z neta al je plačljiv?

Je plačljiv, seveda. Razen če imaš Emule VIP kartico… Da pa se ne boš obremenjevala s tem, je na netu dosti FREE AV-jev.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close