Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Spletna stran – kateri program?

Spletna stran – kateri program?

Zivjo!
Imam eno vprašanje in sicer me zanima, kateri program se sedaj največ uporablja za izdelavo internet strani (uporabnost, razširjenost,…).
Znal sem že nekaj v FrontPage-u, pa sem vse skupaj opustil, zdaj pa bi rad ponovno “kaj ustvarjal”.
Kaj menite na DreamWeaver?

Res bi prosil, da mi svetujete kako in kaj in kje se da dobit zadeve za učit.

Hvala že v naprej!

Lp, L.

Nabavi si knjigo DreamWeaver v 24 urah. Mala malca v 14 dneh…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, a pol se splača delat z DreamWeaverjem?
A je najbolj vsestranski?
Poznaš kakšno stran, ki je oblikovana z njim?
Pa hvala za odgovor. RES!

Tole :
sem naredil kot praktično začetnik v oblikovanju spletnih strani le s pomočjo navedene knjige(no,ja pa za dve finti sem rabil klemnaxx, sem mu še danes dolžen pir).

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Najlažje ti je za osnovo vzet eno takšno stran, potem pa jo le sfriziraš po svojem okusu; to pomeni, da zbrišeš vsebine, svoj text in slikice pa lepiš v okvire.

Kaj pa še kakšna druga stran? 🙂
Da mal primerjam…
kaj pa flash?
Pero s katerim progijem pa ti delaš?

Uporabljam samo DreamWeaver, no, pa Photoshop za grafiko.

Pero HVALA!
Si bom sposodil knjigo…
In začel.
🙂

Prava odločitev. Če boš vztrajen(obvezno moraš zraven praktično delat na strani) , bo zadeva v tednu dni na netu. Solidno brezplačno gostovanje pri nas nudi Volja.

Pa nauči se delati z css-ji (Style), pa bodo www strani lepe in lepo berljive.

lp

ps. jaz svoje strani delam z vi, ali notepad-om pa je ravno tako v redu.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Z notepadom, he,he….. Elton John tudi igra le na klavir,ne?

Ja itaq – klavir je osnovno sredstvo – ostalo so dodatki :))()

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Tule so ene moje strani, ki sem jih delal v notepadu. To je bilo že leta nazaj, ko smo bili Šiškarji težki nacionalisti in sploh.
Danes je smešno, ampak le poglej, kaj se da.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Klemenxx tole s css-ji pa ne vem za kaj gre pri tem.
Sej pravim – ne znam ne vem kako veliko.
Bi pa se rad naucil. Imam zeljo…
In bi rad, da ce ze delam, bi rad videl kaj se da z dolocenim programom naredit in bi to potem samo nadgrajeval…

Drgac pa vsem HVALA!
Seveda so kaksne informacije se vedno zelo zelo zelo dobrodosle.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close