Najdi forum

Prosim, pomagite!Mislim, da sem zafurala antiv. program. NEki sem stisnila ok., … Zdej mi pa skoz, ko prižgem PC napiše: Warning! you may have critical errors on yourPC. The current virus signature database is out- of- date. It is highly recommended that you update NOD 32 immediatelly to ensure.
PRosim vas še enkrat, pomagajte, kaj naj nardim.

hvala

Če je NOD 32 res tisti AV program, ki ga uporabljaš, potem poišči, kje se “update” naredi. To je v bistvu posodobitev, ki tvojemu AV programu pove, kakšni so novi virusi, da jih bo znal odpraviti.

A zato mi skoz utripa oblaček updates are ready for your computer?Torej moram to okno odpret in potrdit vse te podatke al kaj?
Prosim za kakšno bolj natančno navodilo. Sem laik na področju težjega dela z rač.

Hvala

Ja, tisti oblaček le klikni (če imaš kupljene XP, kakšne čudne beta verzije znajo škripat), da se namestijo popravki. To bodo popravki za XP, ne za antivirusni program.
Posebeno varnostno središče (mejduš, se sliši fensi) v XPjih pa tudi skrbi, da je tvoj požarni zid vključen, da se XPji posodabljajo in da so tvoji antivirusni programi posodobljeni. Pri slednjih samio tako, da opozarjajo, da že dolgo niso. Kako gre to pri NOD32 ne vem točno običajno pa je tako, da poiščeš njegovo ikonico v Start meniju in tam nekje piše “internet update” ali pa kar v trayu (to je tisti kupček ikonic levo od ure v desnem spodnnjem kotu) klikneš nanj z desnim gumbom in se običajno pokaže meni, kjer spet piše nekaj podobnega “internet update”. Če ni to dvoje pa zaženi NOD 32 in malo stikaj po menijih in ikonicah, ziher bo tam.

Bom poskusla. Hvala pa ti, ker si tako prijazen.
Lahko noč

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close