zopet VDSL
Na njihovi spletni strani v rubriki POVPRAŠEVANJE FIZIČNE OSEBE ne porem oddati povpraševanja (zatakne se pri vnosu ulice), niti jih ne dobim na telefon. Kaj se dogaja? Ali so prezaposleni ali kaj.
Še vedno se ni oglasil nihče z inštalirano testno verzijo. Kot sem zasledila pa so cene, objavljene na netu (po besedah direktorja) informativne.
Zakaj se ti zatakne pri vnosu ulice sicer ne vem..na forumih je bil nasvet da poizskušaš večkrat in zadeva uspe….
Meni je po enem tednu uspelo danes kontaktirati s T-2
(na tel.št. 059000000). Dobila sem vse informacije, ki so me zaenkrat zanimale…namreč naša oddaljenost od centrale na katero smo priklučeni je 3312m.. 🙁 To naj bi bil problem, ampak je še ena centrala bližja..in bodo videli kaj porečejo telekomovci…
Oddaljenost je preveril tudi na T- 2!Rečeno mi je bilo, da če mi v roku 33-ih dni po podpisu pogodbe ne odgovorijo..ne priključijo..nimam do njih nobene obveznosti..stroški poizvedbe (ki pa naj bi bili cca 5k)…Priklop treh tv je možen za ceno ene naročnine 3k..vendar za to potrebujete 3 set-box-e (upam da sem prav napisala) in prvi je brezplačen ..druga dva pa sta vsak po 25k (torej 50sit za 3 tv za to naročnino )….
Na moje vprašanje..kako s pomočjo če kaj crkne..glede na to, da se jih hudo težko prikliče..je bilo rečeno.. da delajo na tem..da bodo imeli pravo tehnično pomoč..In priklopili naj bi jih v zadnjih dveh tednih že 10.000 ….
Smola pa nobenega ne poznam…
Sem se razpisala….če bi slučajno komu informacija prišla prav…saj je že uspešek da jih prikličeš..še večji pa da nekoga poznaš ki VDSL ima..hehehe
Torej volja in vzstrajnost velja pri T-2…
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.