Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija grficna kartica ati radeon 9700 pro

grficna kartica ati radeon 9700 pro

Rada bi povezala lap topa in tv prek s-vhs kabla pa ta hudic noce in noce delat. Na TV vidim samo ozadje, pa misko lahko premikam po tv, to je pa tut vse. Resolucijo sem spreminjala pa tut nc. Pa kaj hudica lohk se nardim. Rac. mi zazna kot 1, tv pa kot 2. Res ne vem kaj nej se probam????

V nastavitvah izklopi, da je tv extended desktop.

Sej, da sm totaln racunalniski laik se itak vid, a ne, tko da lohk vprasam, kako pa to nardim, pa v bistvu, kaksno funkcijo ma to, ce je vklopljeno. A je pol to vzrok, da je na TV sam ozadje od kompa? Najbolj me zjeza to, da sm to ze enkrat nardila na enmu drugmu kompu, pa sploh ni blo problemov, je bla pac druga graficna, tuki pa ne gre pa ne gre…

Ker nimam trenutno pri seb računala z tv-out, bom tole na pamet probal povedat.

Desni klik na namizje –> Properties –> jeziček Settings, klikni na monitor 2 (TV) in tam poišči en kvadratek, kjer piše nekaj kot Extend my Windows desktop onto this monitor. Če je kljukica jo zbriši.

Funkcija tega je ta, da če kljukice ni, potem sta sliki na monitorju in tvju iste, drugače pa je tv extended (razširjen) zaslon in na njemu imaš drugačno sliko kot na monitorju.

Thx!
Probam se to, pol pa, ce ne bo funkcioniral neham, ker je skoda zivcev!

Lep dan!

Bo ratal, živce pa pusti za kej drugega 🙂

Ej, sam to pa ne gre! Sm probala odkljukat tisto okence, sam pol mi ekrana od TV sploh ne zazna! Jst res ne vem a mede komp al mene, sam tle neki ne stima!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close