Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Emule-je bil zdaj ga pa ni več

Emule-je bil zdaj ga pa ni več

Torej, sem si inštalirala Emule in mi že nekaj najde, potem sem pa okno zaprla in zdaj tega Emule sploh ne morem več odpret. Nikjer ga ne najdem. Če grem v program files in mi ponudi nekaj možnosti – tako kot sem ga pač prvič zaštartala – in katerokoli kliknem se ne zgodi nič.
Kaj naj naredim oziroma kako sploh zaštartam Emule (res je prvič šlo, zdaj pa ne več).

Hvala lepa in lep pvečer

Se opravičujem. SEm le našla (blondinka pač), ampak zdaj imam pa en drug problem. Ok, nekaj mi je našel. In zdaj bi jaz rada to pogledala oziroma poslušala. Kje pa to naredim?

Greš na datoteko desni klik “pobriši končane” greš “orodja” odpri
mapo incoming in dvoklik na dat.

Hojla,
hvala! Sem prišla do koraka “incoming”, ampak zdaj pa nikjer ne nejdaem “dat”, da bi izvedla tisti dvoklik. (?)

hja….dat je verjetno mislil tisto datoteko katero si potegnila dol……..

Ja, saj…tam je vse prazno – prazno okence. Nič mi ni jasno.

Torej, kot rečeno, sem šla na “tools” in potem “open incoming folder” in ko to kliknem je prazno okence. (?)

prej morš v oknu za prenos (kjer vidiš kaj prenašaš in kolk hitr) kliknt na datoteko z desnim uhljem in pritisnit POČISTI DOKONČANE……(al neki tacga)…..pol pa bo……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close