WORM?
Lepo prosim za pomoč. Imam Windows XP professional, protipožarni zid in McAfee antivirusni program. Anitivirusnik se redno posodablja in do zdaj je bilo kar v redu. Zdaj pa se ob pošiljanju e-pošte pojavi naslednje:
“Potential warm activity detected! The last few sent e-mails contained similar subject or body content!”
Po skeniranju kaže da je vse O.K. Je le opozorilo, ali je ta grdoba na računalniku, pa mi antivirusnik ne pokaže?
Hvala in lp!
Pozdravljen!
Ne gre mi naredit. Takoj na začetku mi piše, da pogledam, če sistem podpira čekiranje virusov in mi piše: OPERATION SYSTEM – is supported in je zelena kljukica.
Potem imam naslednje tri:
Java vendor: Detected
Java Version: Detected
Java enabled: detected- In tu je rdeči križec v kvadratku poleg
Zdaj pa ne vem, ko grem naprej in odljukam tisto I agree, me vrže na naslednjo stran in ga ne morem chekirati.
Vem da se ti vprašanja verjetno zdijo smešna, toda ne znam si pomagat. Preden sem posnela gor nove windowse sem takoj lahko skenirala. Zdaj pa ne gre….
Hmmm… Amateri, kaj češ…
lp
Živjo, Klemenxx!
Pa je tokrat uspelo! In kaže da je mašinca čista. Ne vem kaj potem moj antivirusnik bluzi vsakič, ko hočem poslati pošto. Mogoče se mu je kaj zrolalo!
Ker sem pred kratkim že fasala neko nesnago na internetu in mi je začel resetirati, dokler ni odresetiral svoje in zrušil windowse, zdaj piham tudi na hladno.
Hvala ti za pomoč.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.