Najdi forum

Doma imam navadne zvočnike Genius (2 zvočnika), ki sta pač normalno povezana in priklopljena na 220 V in na moj računalnik. Torej zvočnika nista nič posebnega.
Iz mojega glasbenega stolpa pa sem vzel en večji zvočnik, ker pri stolpu ne potrebujem dveh. Rad pa bi ta zvočnik povezal na računalnik samostojno. Torej ne povezava stolp-računalnik, ampak povezava zvočnika-zvočnik! Ta zvočnik ima dvožilni kabel!
Kako bi jaz to stvar skupaj prevezal, da bi večji zvočnik, ki je bil prej na glasbenemu stolpu usklajeno deloval z drugima dvema zvočnikoma?

Hvala in lepo pozdravljeni!!

najbolje da prispajkaš tisti dve žički npr. na konektor, ali pa
med oba zvočnika (najbrž sta vtaknjena eden v drugega).

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kakšen priključek pa imaš za zvočnike? Če imaš priključek za dva zvočnika (stereo), ne moreš dodati še tretjega. Če imaš pa več priključkov oziroma (2.1, 5.1,6.1, 7.1 priključek), potem pa lahko dodaš zraven še en zvočnik kot woofer recimo.

Lp, Max

Da imam dva zvočnika. stereo. Torej ne bi šlo tako, da tretji zvočnik kar vežem med ta dva, četudi bo kvaliteta slabša?

LP

No, ne vem če se to sploh da oziroma bo sploh delovalo ok?! Pa še verjetno moraš biti pozoren na upor (Ohm) zvočnikov pri računalu in stolpu (Če imata zvočnika direktno napajanje in ne preko računala mislim da bi šlo). Novi zvočniki (2.1) pridejo cca 5.000,00 SIT.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close