Ne odprejo se programi
Pri odpiranju programov mi velikokrat zmrzne tisti program, ki ga odpiram. Največkrat je to Av program (ta vedno zmrzne ko odpiram nastavitne-ne pri scan ali update), Real player(tega sploh ne morem zagnati) in pa skoraj pri vsakem Helpu(skoraj pri vseh programih). Po nekaj minutah se mi včasih kaj odpre.
Primer napake kaj napiše :
Podpis napake: szApp name: hh.exe
szAppVer: 5.2.3790.2473
szModName:hungapp
szModeVer:.0.0.0
offset:00000000
Podrobnosti:………….prišlo do težave; različici operacijskega sistema in strojni opremi , ki jo uporabljate; in Ip naslov vašega računalnika
Imam XP , neuporabljenega prostora je dovolj, Uporabljam Av McAfee, Spybot in AdAware prof.
Mi lahko pomagate?
Hvala in lep pozdrav
hh – hh.exe – Process Information
Process File: hh or hh.exe
Process Name: Microsoft Windows Help
Description: hh.exe is a Microsoft Windows help utility which assists you when the help button is pressed. This program is a non-essential system process, and is installed for ease of use.
No, karkoli že je, ga probaj odstraniti (hh.exe) iz Task Manager. Kasneje pa še preglej računalo pred spyware-om.
Lp, Max
hh.exe je HTML Help in je del windowsow s katerim gledaš help pri novehših programih. Proces ne teče dokler helpa ne zaženeš in se ugasne takoj po izhodu iz helpa.
Če se je to začelo dogajat kar naenkrat, potem probaj s kakim system restore, drugače pa mogoče s sfc.exe (System File Checker), ki bo pregledal sistemske datoteke in obnovil morebitno poškodovane.
Forum je zaprt za komentiranje.