Najdi forum

priljubljene

Kam je izginil moj seznam priljubljenih internetnih strani?
Ga je kdo našel? :))))))
Danes zjutraj sem na šihtu pobrisala kukije in temp. int. files, kasneje šla na net in niti ene priljubljene strani ni v seznamu. Domača stran pa se je prikazala normalno.
Sem ga kaj polomila, nič mi ni jasno. Zjutraj je bilo še vse v redu.
Cel kup pomembnih službenih naslovov sem imela spravljenih, zdaj pa ne vem, kje naj jih iščem 🙁
Zna kdo kaj svetovati?
M

S tem jih nisi mogla zbrisati, lahko pa se je kdo drug poigral in jih hote ali nehote zbrisal? Občasno je dobro narediti kopijo priljubljenih nekam na disk ali cd, zlasti kadar je med njimi tudi kaj pomembnega, kar kasneje težje najdemo. Poskusi še z obnovitvijo sistema na zgodnejši čas, morda se bodo spet pojavile…

Obnovitev sistema ne povrne uporabnikovih datotek.

Tejči povej, katera polkenca imaš in s čim brskaš po spletu?

Polkenca?
imam Internet explorer, sem pa brisala temp. int. files v “Documents and settings” oz. v mapi Local settings. /če ti to kaj več pove.

ah če si brisala tudi v local settings, pa ravno ne veš kaj točno si delala,
obstaja prav velika možnost, da ti je vse skupaj šlo v koš.
Daj še v košu poglej če še kaj obstaja tamkaj..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

polkenca –> okna –> windowsi

Se pravi imaš 2000 ali XP.

V mapi Documents and Settings\tvoj_uporabnik (kjer je tudi mapa Local Settings) se mora nahajati tudi mapa Favorites.
V tej mapi so vse priljubljene.

Če mape ni ali je prazna, potem si pobrisala tudi to. Če stvari ni v košu, imaš le še možnost uporabe posebnih programov za povrnitev izbrisanih datotek(o tem smo pred kratkem pisali tule). Če boš uporabila te programe, potem do takrat čim manj delaj z tvojim računalnikom, ker več kot delaš (pišeš na disk), manjša je verjetnost, da boš datoteke dobila nazaj.

Aja, a si se morda prijavljala v windowse z drugim uporabnikom kot ponavadi ali se vedno z enim in istim???

Zgleda, da sem ga res nekaj polomila :((
Vedno se prijavljam le z mojim uporabniškim geslom.
Mislim, da raje ne bom preveč brskala, da ne bom še kaj drugega uničila.
Bom že počasi nabrala nazaj vse podatke. Je pa dobro vedeti, kje na disku se nahajajo priljubljene, bom drugič bolj previdna.

Hvala vseeno

Ja je dobro vedeti, že zato, da si včasih lahko narediš kakšno varnostno kopijo 🙂

Drugače pa poskusi še po disku poiskati *.url
Datoteke z končnico url so namreč datoteke priljubljenih, mogoče si jih pa samo kam prestavila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close