Najdi forum

Resetiranje racunalnika

Racunalnik se mi sam od sebe resetira.Zdele,ko sem ga prizgala,se je resetiral 4x.Drugace se resetira kar sam od sebe,v uri tudi do 6x.In potem mi javi ,da je neka resna napaka,ki se seveda ne spoznam na to.Pred letom dni se mi je ze to dogajalo,potem je bil nekaj casa mir.Zdaj pa spet,tako da bom izgubila zivce.Kaj bi to bilo?Oziroma kaj naj naredim,da popravim nastalo situacijio?Hvala!

kdaj se ti resetira, ko si na netu, ali tudi ko nisi.
Kaj ti piše na ekranu takrat ??
malce več pa le napiši, za lažjo pomoč.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Resetira se mi tudi ko nisem na netu.Mam windowse xp pro in ko prijavim svoje geslo,se mi cez par sekund resetira (to je bilo danes veckrat).Vceraj se mi je resetiral,ko sem imela outlook prizgan,po parih sekundah.Zdaj ga nimam prizganega.Prejle,ko sem napisala ta post,se mi je spet resetiral,pa sem bila samo na internetu.V glavnem resetira se mi kadarkoli,ni vazno,a imam kaj odprto,ali pa ne.

Aja,vcasih mi javi,da imam napako,potem pa neke sifre,samo si jih nisem napisala,da bi jih lahko tukaj posredovala.

error signature
bccode:10000050 bcp1:ffffff89 bcp2:00000000 bcp3:f7214ca7
bcp4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP:2_0 Product:256_1

error report contents
the following files will be in this error report:
…..Temp\WER3cfe.dir00\Mini073105-08dmp.
…..Temp\WER3cfe.dir00\sysdata.xml

Na žalost ti ne morem pomagati (razen če kdo drugi kaj več ve),

poizkusi naslednje:

– Moj računalnik – desna tipka – upravljaj – Pregledovalnik dogodkov

– pa poglej v Aplikacija in Sistemski

potem pa sem prepiši tisto kar je označeno z rdečo barvo.

Sicer te najbrž kakšen gonilnik heca (lahko je pa tudi RAM spomin npr..)..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

klemenxx napisal:

> Sicer te najbrž kakšen gonilnik heca (lahko je pa tudi RAM
> spomin npr..)..

Ali pa vročina. Kaj ni sumljivo, da je bilo pred letom isto in potem do sedaj nič?

Velja razmisliti tudi o tem, da počasi odpoveduje matična plošča. Vsekakor pa upoštevaj tudi janezov post in preveri, ali ti ventilatorji dobro delujejo. Očisti prah iz računalnika, najbolje s kompresorjem – čeravno tudi ta koristen poseg prav pri starih računalnikih lahko povzroči kakšne zaplete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close