dvd/w
Imam težavo z DVD/CD-RW.Na kratko. Sem “srečen” lastnik novega PC, s katerim sem imel kar nekaj težav. Najprej sem dobil 265 namesto 512 MB – zamenjali – nato sem dobil LCD z mrvimi piksli – zamenjali – no na koncu sem stvar le dobil koliko toliko vredu, pa mi je naenkrat zatajil pekač. Zadeva je samsungova tip TS-H552U.Prebere mi samo orginal glasbene CD, orginal DVD in orginalne programske CD.To kar sem pekel doma, pa ne spozna, kakor tudi ne spozna praznega medija. Serviser mi je priporočal novi FW, zadevo fleširal, pa kljub temu nič.
(OS je XP)
Kaj ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe ?
PS. Pa še avto sem danes tresno, lepo HA?
Mislim, da je odveč vsakršno eksperimentiranje – vztrajaj, da ti zamenjajo pekač. Nov izdelek MORA snemati in brati brez vsakega posodabljanja firmwara.
Če menijo, da je pekač brezhiben – naj se kar serviser zabava z njim, itak ga bodo nekomu podtaknili, ti si imel itak že dovolj zafrkancije z opremo. Pri tej firmi zagotovo ne boš več kupoval, kajne?
Kar se avta tiče, je še dobro, da večkrat kam ne butnemo, saj je vse večja zmešnjava na cestah. Tudi vozniška kultura in znanje pešata. Dobro se zmeni na zavarovalnici, če nisi bil sam kriv 🙂
Pa se nam javi, kako si prepričal servis, da so ti zamenjali pekač.
Ne nebom več kupoval tam. Žalostno je to, da sem kupil mašino v MB, tam sem tudi doma, servis je pa v LJ. Kišto lahko vrnem v trgovino, samo bom pol kar nekaj ćasa brez nje, jo pa rabim za delo.
Bom še enkrat poklical serviserja, mogoče mi bodo v trgovini menjali pekač, tako je namreč rekel serviser. Bomo videli.Pa bo že šlo nekako.
Glede karambola sem pa sam kriv, saj sem se enemu Polotu v rit zaletel. Saj ni nič kaj velikega, samo ena malo večja praska na odbijaču, je pa človek tako žalostno pogledal, kot da sem mu pol avta razbil. Na moji stari kanti pa se še prah ni opraskal.
Morda le ena replika glede Comtrona: v primeru okvare bo vaša kištica romala na servis v Maribor, kjer jo bodo popravljali nekaj dni,… potem pa spet transport nazaj do kupca ali lokalne trgovine Comtrona. Kar se reklamacij tiče, pa so na njihovem servisu res prijazni.
Vsakomur priporočam nakup pri znanem in kupcem prijaznem lokalnem računalniškem podjetju, in sicer na osnovi dogovorjene sestavnice. Vnaprej sestavljene konfiguracije so bolj tako tako. Pred dnevi sem dobil na mizo povsem nov zabojček, bil je črn ko hudiček, zraven pa povsem napačna knjižica mame plate, seveda tudi z napačnim cd-jem z gonilniki. Na servisu Acord v Ljubljani pa: “Jaaa, pa kaj, saj imate vse gonilnike na spletni strani!” To je res, ampak najprej moraš imeti gonilnike za mrežno kartico, da se sploh povežeš in snameš ostalo.
Lahko si mislite, kako zadovoljen bo kupec takega čarunalnika, ki se sam ne znajde in težko najde ustrezne gonilnike. Sicer pa: Slovenci že kar slovimo po tem, da nas kar naprej nekdo nateguje, pa še uživamo v tem (jaz ne!)…
Ja, saj maš mogoče prav. To stvar sem kupil pri, mislim da, kar veliki in po reklamnih letakih, kar ugledni firmi, tako, da si teh težav niti zamisliti nisem mogel. So pa bili trgovci pri reševanju mojih težav kar prijazni, vedar glede servisa v LJ ne morejo drugaga, kot, da rač. pošljejo v LJ.
No, ja, upam, da bom iz LJ dobil novi, izpraven pekač, ga vgradil, zagnal in bo vse OK, nato pa na težave pozabil.
Forum je zaprt za komentiranje.