Yamada DVIX 6700 škriplje
Živjo vsem … moja malenkost se je vrgla v zame povsem nove tehnologije: yamada 6700 … in ugotovila, da hudič pri nekaterih cd-jih škriplje (ropota, kt bi en kitajc noter motorko gonil). Poleg tega, ko poslušam glasbo, mi zvok nekako buta .. ni konstanten, ampak je tako, kot bi nek kitajc skos obračal gumb za glasnost … S kitajci je križ ja.
Vem že, da bi si mogla narest nek firmnešto … pa še nisem … je kaka povezava, da tega nisem naredla in med škripanjem in butanjem zvoka(ok, vem da imam zato podnapise nenormalne majhnosti)?
Sicer sem že poskusila nekaj z unim iso (k ga dobiš na yamadini strani – ja ful mam pojma, ampak eden mi je link poslal), ampak mi je napisalo da je disk annovn … al ga ne znam zapečt, al pa je tale yamada butasta (gotov sm bl jst ja). Kaj mi je storiti?
Kot naslednje pa me zanima še tole: naštimal so mi emulo (ja hebiga, jst je ne znam), pa sem ugotovila, da lahko pridem do muske, filmov pa menda ne morem loudat zarad nekega low ID??? A sem jaz edini srečnež s tem nizkim ID (IQ?) al se to da še kako popravit?
Hvala vsem za potrpežljivost!!
LpMaruša
P.S. A pol s pirom v Kamnu res ne bo nič? 🙁
hehe, kitajčki ja 🙂
Tisti ISO ki si ga dobila na Yamadini strani moraš zapečt kot image cdja.
Natančna navodila kako to narediš, skupaj z postopkom, kako potem to upgradaš, dobiš klelele .
Če pa ne uporabljaš Nerota pa povej s čim pečeš piškote…amm sem mislil rečt cdje 🙂
Mula ima pa LowID zarad zaprtih portov. Kakšen firewall imaš, a je to router ali kak programčič al kar xpjev firewall?
P.S. ja ne vem, a si kej spekla in povabla??? 🙂
Hmmm 😀 maljaužntkrat hvala za tole …
Zdej navodila za peko mam, rabim sam še sestavine??? Sej veš kako gre to pri peki … kaj nej si torej zloudam pa zapečem?
CITIRAM: Mula ima pa LowID zarad zaprtih portov. Kakšen firewall imaš, a je to router ali kak programčič al kar xpjev firewall?
MOJ ODGOVOR: Hmmm, a ti mene mal hecaš?? Kako za hudiča nej pa jst to vem? A se to da kje pogledat?
Have mrsi, dans je menda polna luna!
LpM
P.S. Ja, z Limono sva ga nekej srale z mafni pa štrudli .. na žalost je bilo že vse pojedeno (ok, enga še imam, sam verjem mi, ni za javno uporabo – mogoče ga danes vržem v jamado), k se nikakor ne morete nič konkretnga zment!
maljaužntkrat ?? :))
Ja a nisi rekla, da imaš tist iso filetk??
No drugače ga dobiš tukaj , ga odzipaš in iso filetek zapečeš kot je opisano v pdfju.
Glede mule pa itaq da se hecam …. not 🙂
Da se videt, sam pogledat je treba. Povej ti nam najprej, kako si sploh povezana v širni svet, pa al je to edino računalo, al jih je več in iz vseh dostopate do neta, lahko tud pogledaš kam gre un kablček iz pca, v kakšno škatlo in kaj piše na škatli?
P.S. Kaj ga vidve z Limono serjeta mi ne vemo, pa nas tud nič kej dost ne briga, no ja mrbit edino skromnega, da bo imel kaj za najnovejšo študijo, ker je menda švedinje že obdelal v detajle. Drugič pa morta povedat prej, ker mi smo urejeni ludje in ne mormo kar tkole iz dans na jutr v oštarijo letet 🙂
ja, sem našla un filetk (krava pozabla, da ga mam itak na Cju), ampak zdej vidm, da ti si mi pa jenga drucga dal 🙁
Kaj zdej? Al čem obadva gor vršt al ti pravš, da je ta tvoj un k pobija moje kitajce (ne bi rada, da zafilam mašinco tko kt un revež kle gor zadnč – k jst ne bi nč Klemena prosla za pomoč ampak kr štrik okol vratu pa …)
Hmm, mislim, da boš glede mule pa z mano čist obupu ;-)) Ja, mamo več kišt klele in z vsake gremo na net ja. Povezana v širni svet? Hja, mogoče je to kabel (preko kabelskega neta al kak se temu reče?). Kam gre moj štrik iz kište? V lukno v zidu (hehehe), naprej pa do ene črne škatle, za kerga praujo, da je modem (ok, ne me za besedo držat – če povem po pravic mam jst v naši firmi še največ pojma o kištah – pa vidš, da dejansko se mi niti prbližno sajna ne!).
Vremenske spremembe so huda stvar ja!
LpM
P.S. Ok, spečem še enkrat, nej vam bo. Če pa boste spet zahinavl, bo … pa moj želodčk tolk bolj vesel ;-)))
Na cd moraš dat samo enga, oz. v bistvu 2 itak ne moreš dat, ker moraš zapečt iz imagea, ne pa da samo iso filetk gor zapečeš.
Ktergale pa imaš ti pa ne vem, ta ki sem ti ga dal je zadnji official firmware za talele model.
Ahm, zdej smo ugotovil, da je to mlinček v službi. A pa ti veš, da je že itak nelegalno vlečt filme in muzko z neta, če pa te za to še šef plačuje je pa še nemoralno? :)))
No ja kokrkoli, če je to v službi imate najbrž router ali pa kako posebno mašinco, ki glumi firewall, ker ste pač resna firma 🙂
Ampak dokler ne boš vedla kakšen požarni zid imate, ti bomo težko pomagal s tem. Še enkrat točno poglej, ker sam v zi in iz zida v modem ne more gret, oz lohka gre, ampak potem bi imela le ti dostop do neta.
P.S. Ne bomo še enkrat zahinavli, ker še ankol nismo 🙂
Ok, sm izjemoma mal navodila in opis prebrala, pa ugotovila, da si mi ti dal ungalele k popravla avi fajle, jst mam pa jenga k nekej s podnapisi nardi .. torej nista ista.
Kerga čem pol prvega gor vršt? A ma to kej veze? Sm pa obadva spekla vsakega na svoj cd, torej je to gut. Vsaj nekej sm prou nardila.
Ja, kar se tiče pa mulanja, pa vem in se globoko kesam, podočnjake mam do kolen (če ne verjameš …) … sam sej kot pravjo .. če nekaj obstaja, pol je tu z nekim namenom …
Sm vrgla uč na eno sivo škatlo: intel inBusiness 8 port 10/?… nekej hub …
A si to mislu?
Ja sori no, jst res nimam pojma? ;-))
Kakšno obrekovanje!!!
Limona je samo jabolka kupila – štrudla ni spekla, ker predno je kdo datum za pir postavil, smo jih že pojedli (jabolka namreč) :))
Če se boste uspeli za pir zmenit in Surfarkinega otroka zapit, vam želim obilo zabave – limona gre namreč na Mediteransko sonce dozoret in se za nekaj časa poslavlja od vas…
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.