Najdi forum

kaj pomeni končnica datoteke .part in .bak?tuki mam en špil,k je vbistvu naslov v mapi končnica .iso pa mi prov ni jasn kaj nej nrdim..daemona mi ne zažene,v alkoholu pa ko kliknem na mapo s končnico .iso mi seveda ne izžiše nobenih datotek,k ne podpira datotek .part in .bak…pa to ni naprimer datoteka s končnico .iso to je prou mapa kar se mi zdi še posebej čudn. not v mapi pa same datoteke z .part končnicami.fora je tut v tem da je zagonski cd špila,in bi mogl bit not fajli za install so pa sam te fajli z .part končnico.kaj bi blo to?

To so verjetno začasne datoteke emule ali evosla. A je tudi kaka .met datoteka?

To je image fajl, pripravljen za peko na cd v Nero-tu. Ko špil potegneš z neta, nelegalno :P, je najbljš da je v takem formatu, in ne v exe. Potem pa greš v Nero in tm izbereš funkcijo Burn image. In o je to. Nero ti po zapeku cd….in gor bo špil/program kot je v originalni verziji.
Men je tud WinRar odprl .iso fajl, k da bi bil ene vrste kopresiranega fajla. Amapk če si napisala da ti ne zažene nič ob kliku, nimaš intalirane novejše verzije winrar-a. za program winzip, ne vem če to podpira

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close