Kako odstranim
email.si nimaš na računalniku ampak je to neka spletna stran in je ne moreš kar odstranit. Pač jo nikoli več ne obiščeš in to je to.
Če pa si imela v mislih kaj drugega, npr. da tvoj Outlook sprejema pošto iz email.si al kaj pa vem kaj, potem pa napiši malo bolj jasno.
Sumnike si pa zrihtaj pa te ne bo vec jezilo 🙂
Za fonte si nastavi tako kot je opisano tule
Za email.si pa copy/paste iz njihovega faqa :
Kako odpovem svoj poštni predal pri email.si?
Odpovedovanje poštnega predala na email.si ni potrebno, razen če iz kakršnih koli razlogov želite takojšnjo zaprtje predala.
Predal bo samodejno izbrisan, če ga daljši čas ne boste uporabljali.
Če želite takojšnjo odpoved predala, nam sporočite podatke, ki ste jih vnesli ob registraciji. Preko njih bomo preverili, če ste pravi lastnik predala.
Šele sedaj mi je prišlo na misel,da sem ti seveda dolžna vsaj napisati,kako mi je uspelo priti do odgovora za moj problem.
Na starševskem čveku(naš forum),ima ena bejba podoben problem.Seveda sem se ji pridružila z vprašanjem še jaz…..in poglej ga zlomka.Oglasila se je ena bejba Oja,dala predlog……in moji šumniki so se vrnili.
Takole…..da ne boš mislil,da sem se izneverila našemu forumu…hihihiiii ;))))
LP
Hja tam so starejši in modrejši in znajo več kot mi tule :))
Posebi če so 3 bejbe na kupu :))
Če te bo pa še kdaj kaj računalnik hecal, probaj pa malo bolj natančno napisat kaj ti nagaja, ker če bi takoj povedala, da imaš problem s šumniki le pri pisanju v Internet Explorerju, bi bla zadeva kuj rešena 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.