Najdi forum

Kako z racunalnika zbrises messenger???

nadzorna plošča–>dodaj odstrani programe

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Avtor: Lady L
Datum: 06-05-05 09:16

Ja seveda ga ni v CP, ker tega – 4.7 prinesejo Winsi sabo v paketu…
Na računalniku moraš bit prijavljena kot administrator, potem pa
Start -> Run in kar prekopiraj tole vrstico tja not:
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove

S tem ga boš popolnoma odstranila, lahko pa greš iz CP v komponente in ga tam onemogočiš – izbrišeš kljukico pred Windows Messenger.

(Problem nastane, ker se Messenger 6 inštalira posebej od Messenger 4.7 in starejša verzija ostane na disku. In ponavadi se 4.7 hoče prej povezati na omrežje kot 6, kar povzroči da vam 6-ka lepo javi, da povezava ni mogoča, ker se je uporabnik s tem uporabniškim imenom že povezal, sam program pa zasede tudi nekaj računalniškega spomina.)

Lp, Lady L

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

A še komu messenger ne dela? Sem probala vse živo pa še zmeraj piše:
Vpis v MSN Messenger ni uspel, ker je prišlo do težav s storitvijo ali z internetno povezavo. Preverite ali je povezava z internetom vzpostavljena. 81000306

Help

Aja, pa to traja že par dni.

Hvala

hja res je da msn-ju gdaj pa gdaj serverji dol padejo, sam par dni pa je mal douga doba.

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Nimam pojma kaj bi to bilo. Nikoli se mi še ni zgodilo nič podognega.
Povezava je ok, ker je brat probal še na treh drugih računalnikih in povsod dela, možno da je kaj narobe z mojim računom.

Prej je nekaj narobe s tvojimi programi kot z računom. Pa saj lahko sama preveriš: prijavi se s svojimi podatki na drugem računalniku. Sporočilce, ki si ga napisala, ne kaže, da bi bilo kaj narobe s tvojimi podatki.

Okej, hvala 🙂 Trenutno probavam še enkrat na novo naložit msn. Bomo vidli kaj bo.

No sem še ene stokrat odinštalirala vse, pa viruse zbrisala in zdej dela 🙂

Spet ne dela :(((

Poišči si malo starejšo verzijo.

Težavo sem rešila z novim računalnikom hehe 🙂

Ni pomagalo nič drugega, verjetno bi edino kakšno “čiščenje” računalnika, na kar se pa ne spoznam…

Hvala za pomoč 🙂

Tako se dela zoe. In ko bo zopet težava z Messengerjem, v kar glede na kakovost Microsoftovega programja ne dvomim, kar hitro spet v štacuno po nov čarunalnik.

Sej ni nov 😉 je samo drug, ampak zame je nov…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close