Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Laserski barvni tiskalnik SAMSUNG CLP-550 vs. HP Color LaserJet 2550

Laserski barvni tiskalnik SAMSUNG CLP-550 vs. HP Color LaserJet 2550

Kupujem barvni laserski tiskalnik pa me zanima vaše mnenje. V ožji izbor sta prišla HP Color LaserJet 2550 in Samsung CLP-550. Kateri se vam zdi boljši in/ali ekonomičnejši? Nekateri hvalijo tudi Lexmark C510n.

Tiskala bom vglavnem črno-belo, občasno pa bom sprintala tudi kakšno barvno prezentacijo in slikco.

Hvala za vaše mnenje.

Samsunga imamo v službi. Dela dobro, le eno hibo ima. Printer je OGROMEN.

Koliko strani pa lahko sprintaš s črno-belo kartušo, ki jo dobiš zraven in koliko strani z barvnimi kartušami? Kje ste ga vi kupili in mogoče veš koliko je bil?

Uh, težko ti odgovorim na ta vprašanja. Stal je okoli 120.000 sit, kje smo ga kupili se lahko pozanimam naslednji teden, tonerjev pa še nismo menjali, da bi vedel, koliko barve dejansko porabi.

Naj povem, da sem se (upam, da prav) odločila za Samsung CLP-510, ki je bil dobro ocenjen tudi s strani Monitorja. Edino to ne vem, ali res pridejo zraven polne kartuše, kot to trdijo nekateri uporabniki na Epinions.com (ponavadi ne pridejo zraven polni tonerji)?

Polni tonerji so v resnici že bili v škatli, vsaj pri nas. (ponavadi je tudi tako, da niso povsem polni, vendar na začetku jih ni še potrebno kupovati-mi še na prve farbamo)

Klicala sem na Avtero in so mi rekli, da pri vsakem tiskalniku (tudi Samsungu CLP-510) pridejo zraven tonerji, ki so napolnjeni 40%. In to “ta mala različica” (saj se drugače da kupiti zmogljivejši toner za 7000 ČB in 5000 barvnih strani). Grrrr!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close