Najdi forum

s kamero sem posnel nekaj filmčkov, a jih ne upam pogledat – “Windows Media Player cannot play the file. One or more codecs required to play the file could not be found.”

V poštev pride samo ogled filmčkov preko WMP, ker drugih playerjev ne morem nameščati (sem na firmi…).

Kje lahko staknem ta kodek? Sem ga že poskušal poiskati, a nevem kateri sploh pride v poštev…

Ne upaš? 🙂
Dej jih na net, pa jih bomo mi pogledal :))

Ok, resno, kakšno končnico pa ima ta tvoj filmček?
Mogoče napiši vsaj model kamere?

kamera je SONY DCR-DVD101E, končnica pa mpg.

ja lahko ti tudi pošljem enga na mail, če bo pomagalo…

Ta kamera snema v mpeg2 formatu, ki sicer mislim, da ga zadnji media playerji znajo predvajat.

Drugače pa kodek najdeš v kakšnem codec packu, samo tega pa lahko dobiš tule

media player je zadnja verzija, a tega noče predvajat…

sm pobral tudi kodek s tega linka, a mi ga noče inštalirat – neki run time error…

sm poskusu malo pobrskat, a ne najdem nobene druge povezave do tega kodeka (!) :))

ti najbrž veš še za kakšno in bi te prosil če mi jo lahko dodaš…

Hvala!!

Ahm, tale installer je narejen v vb6 in zgleda, da nimaš runtime knjižnic za vb6.
Potegni dol tole , zaženi exe, potem bi moral delat pa tudi un MPEG-2.EXE.

Probaj še tale kodek:

Lp, Max

Pozdrav tudi danes…

Install failure za vb6.. očitno mi ni usojeno, da bi pogledal te filme tle na temu racunalniku…:))

a imate mogoče še kakšno rešitev v rokavu, sicer pa bo treba te filme nekam drugam odnest..

lep dan

Lahko naložiš kak kodek pack, če pa na službeno računalo raje ne bi nameščal preveč solate pa pojdi semle , shrani mpeg2.zip in vse 3 datoteke ki so notri odpakiraj v windows\system32 mapo. Nato zaženi datoteko registriraj.bat in upam, da bo potem grelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close